Overkappingen aan huis

Open filters

Ararat
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 185 

Ararat

28 m²
Waardering 0 uit 5
Etna
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 189 

Etna

22.9 m²
Waardering 0 uit 5
Everest
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
6 298 

Everest

40.8 m²
Waardering 0 uit 5
Fuji
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 191 

Fuji

13.1 m²
Waardering 0 uit 5
Kilimanjaro
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 241 

Kilimanjaro

37.51 m²
Waardering 0 uit 5
Sinai
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 205 

Sinai

24 m²
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Als je op zoek bent naar een houten overkapping aan huis, neem dan eens een kijkje in ons online assortiment. Onze overkappingen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Voor iedereen die graag in de tuin zit ongeacht wat voor weer het is, is een overkapping een ideale oplossing. Wil je graag een parkeerplek voor je auto creëren waar de auto altijd droog staat en beschermd is tegen weersinvloeden? Ook dan is een houten overkapping aan huis een ideale oplossing. In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten overkappingen die voor verschillende doeleinden geschikt zijn.

Bij Maestro Tuinhuizen heb je de keuze uit overkappingen aan huis in verschillende soorten, maten en stijlen. Zo vind je in ons online aanbod overkappingen aan huis met een zadeldaken, platte daken en lessenaarsdaken. Alle overkappingen die wij aanbieden zijn gemaakt van Scandinavisch vuren- en grenenhout. Daarmee ben je verzekerd van top kwaliteit. Als je het hout schoon houdt en goed blijft behandelen verleng je de levensduur en kan je extra lang van je overkapping genieten.

Verschillende soorten overkappingen aan huis

Er zijn verschillende soorten houten overkappingen aan huis. De overkappingen verschillen van elkaar in functionaliteit maar ook zeker qua uitstraling. Ben je een liefhebber van een klassieke stijl en sluit dit aan op de stijl van je huis? Dan is een overkapping aan huis met een zadeldak de beste optie voor jou. Wil je liever iets moderns hebben? Kijk dan eens naar onze overkappingen aan huis met een plat dak of een lessenaarsdak.

Voordat je overgaat tot de aankoop van een houten overkapping aan huis is het belangrijk om te kijken naar de ruimte die je beschikbaar hebt. Hou daarnaast ook rekening met de afmeting van de auto die je eronder wilt plaatsen of eventueel andere spullen. Het zal je verbazen hoeveel meer ruimte sommige spullen kunnen innemen dan je van tevoren had gedacht. Zorg er dan ook voor dat je zeker bent van de maten voor je houten overkapping.

Goedkope houten overkapping aan huis van goede kwaliteit

Bij Maestro Tuinhuizen worden alle houten overkappingen aan huis intern ontworpen. Omdat wij onze producten in 10 verschillende landen in Europa verkopen en over meerdere fabrieken beschikken, kunnen wij ons hout in grote hoeveelheden inkopen. Door groot in te kopen hebben wij de mogelijkheid om de prijs zo laag mogelijk te houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Alle houten overkappingen aan huis in ons assortiment zijn gemaakt van Scandinavisch vuren- en grenenhout. Omdat deze houtsoort zo sterk en flexibel is, is het uitstekend voor het bouwen van houten overkappingen en andere objecten. Vuren- en grenenhout groeit naast Scandinavië ook in Midden-Europa. De twee houtsoorten zijn echter niet gelijk aan elkaar. Vanwege het koude weer groeien de bomen in Scandinavië een stuk langzamer dan in Midden-Europa met als gevolg dat deze bomen vele malen sterker zijn dan hun soortgenoot uit Midden-Europa. Voordat een bestelling ons magazijn verlaat en naar de klant wordt opgestuurd, ondergaat deze nog een laatste inspectie. Zo kunnen wij iedere klant verzekeren van een top kwaliteit overkapping aan huis.

Houten overkapping aan huis aanpassen of op maat laten maken?

Heb je in ons online aanbod een houten overkapping aan huis gevonden die je graag wilt hebben maar zou je er toch iets aan willen laten aanpassen? Dit is geen probleem. Zo kan je bijvoorbeeld de keuze maken om de overkapping te verhogen zodat er een hogere auto, zoals een camper onder past. Ook is het mogelijk om de overkapping te verlengen zodat je er eventueel twee auto’s onder kan parkeren. Zo zijn er allerlei mogelijkheden qua maatwerk. Neem hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling. Zij kunnen je exact uitleggen wat de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten zijn.

Heb je niet exact de overkapping aan huis kunnen vinden je graag wilt hebben? In samenwerking met onze maatwerk afdeling is het mogelijk om compleet je eigen houten overkapping aan huis te ontwerpen. Hierbij krijg je de volledige vrijheid om een overkapping te ontwerpen die precies voldoet aan jouw voorwaarden. Neem ook hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling.

Houten overkapping aan huis bouwen of laten bouwen

In ons online assortiment vind je houten overkappingen aan huis in verschillende soorten en maten. De kleinere modellen in ons aanbod zijn relatief makkelijk om zelf in elkaar te zetten. Wij leveren al onze overkappingen standaard met een duidelijke handleiding. Iedereen die enige klus ervaring heeft en weet hoe die een handleiding moet volgen kan onze overkappingen dus vrij makkelijk zelf bouwen.

Ben je er toch niet helemaal zeker van of wil je simpelweg dat het door een expert gedaan wordt? Maak dan gebruik van onze professionele montage service. De medewerkers van onze montage service komen bij jou op locatie je nieuwe houten overkapping aan huis bouwen. Zo weet je zeker dat het in één keer goed gedaan wordt. Ook is het mogelijk om onze medewerkers direct de houten overkapping te laten behandelen. Als je hier graag gebruik van wilt maken, neem dan van tevoren even contact met ons op.

Behandeling voor houten overkapping aan huis

Zodra je een nieuwe houten overkapping aan huis hebt gekocht is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Zoals we eerder al aangaven zijn al onze producten gemaakt van vuren- en grenenhout. Dit is een kwalitatief uitstekende houtsoort voor het bouwen van overkappingen en andere objecten. Alleen is deze houtsoort wel gevoelig voor houtrot en schimmel door ophoping van water. Daarom is het enorm belangrijk dat je het hout goed behandeld zodat de schimmels geen kans maken. Eén van de populaire behandelingen is door het hout te impregneren. Met impregnatie geef je het hout een beschermende laag en zorg je ervoor dat er geen schimmels aan kunnen hechten. Daarnaast behoud je met impregneren ook de natuurlijke uitstraling van de houten overkapping aan huis.

Andere mogelijkheden om je houten overkapping aan huis te beschermen zijn door het te lakken of beitsen. Lakken wordt vaak gedaan als je naast het beschermen ook een compleet nieuwe uitstraling aan de overkapping wilt geven. Lakken zijn beschikbaar in alle soorten kleuren en daarom kan je er ook alle kanten mee op. Wil je liever de klassieke look van het hout bewaren en hooguit een nieuwe tint toevoegen? Met een beits zorg je voor een goede bescherming van het hout en heb je eventueel de mogelijkheid om een nieuwe tint toe te voegen, zonder dat natuurlijke structuur van het hout verloren gaat.

Houten overkapping aan huis bij Maestro Tuinhuizen

Maestro Tuinhuizen heeft een lange historie in het ontwerpen en ontwikkelen van houten overkappingen aan huis. Inmiddels zijn we actief in 10 verschillende landen in Europa. Wij ontwerpen en ontwikkelen onze producten op meerdere productielocaties. Wil je meer weten over onze houten overkappingen aan huis of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan ​​elke dag klaar om iedereen het beste advies te geven.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×