Snelle service
Topkwaliteit
Evaluatie van de klant
4.0
Flexibele facturering
Vind ons

Over ons

We Creëren Harmonie Met Puur Hout

Voor degenen die ervan dromen om in harmonie met de natuur te leven, bieden wij exclusieve, ecologische houten huizen die deze droom helpen verwezenlijken! In 2008 begonnen wij onze activiteiten met als doel houten huizen van hoge kwaliteit aan te bieden die voldoen aan de behoeften van elke klant. Daarom bieden wij niet alleen standaard houten huis projecten aan, maar ook zelfontworpen huizen of gratis aanpassingen van standaard projecten.
Het team van twee personen dat de reis van "Timber cabins" Ltd begon, heeft zich vandaag de dag aanzienlijk uitgebreid, en de huizen die wij produceren worden niet alleen door mensen in Litouwen gebruikt, maar ook in Polen, Frankrijk, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en andere landen.
Elke dag zoeken wij naar oplossingen waarmee wij de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid kunnen combineren. Daarom gebruiken we sinds 2012 alleen nog maar hout dat in Finland en Zweden is geteeld en dat is gecertificeerd door FSC (Forest Stewardship Council), dat verantwoordelijk bosbeheer garandeert. Wij streven naar harmonie met de natuur, van de grondstoffen van uw huis tot het duurzame bouwproces en hernieuwbare energiebronnen in reeds gebouwde huizen. Daarom combineren de visie en missie van ons bedrijf de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Onze missie

Onze missie is om iedere klant de mogelijkheid te bieden om in een modern, uniek en milieubewust huis te wonen dat is gebouwd volgens hun individuele behoeften en wensen.

Onze visie

De visie van het bedrijf is geworteld in de principes van glamping en tiny houses: het creëren van duurzame, milieuvriendelijke huizen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook een minimale impact hebben op het milieu en lage onderhoudskosten.

We Leven Onze Waarden Elke Dag Na

Natuur vriendelijk

Hout maakt niet alleen deel uit van de natuur, maar het gebruik ervan is ook gunstig voor het milieu. Onze houten huizen zijn gemaakt van natuurlijke, petroleumvrije materialen die recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn en ook als 'ecologisch' worden beschouwd. Bouwen met hout vereist minder energie, heeft een lagere milieu-impact en een kleinere ecologische voetafdruk dan conventionele bouwmethoden: hout neemt CO2 op.

 Aangename ervaring

De kunst om de gevoelens van onze klanten te beïnvloeden. Verhalen van klanten in ons bedrijf creëren realistische scenario's van de geweldige ervaring die u kunt opdoen als u onze producten gebruikt - zonder dat wij erover hoeven te praten en onszelf te prijzen.

 Onze Inzet

Productkwaliteit is onze hoogste prioriteit. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen, geavanceerde technologieën en hooggekwalificeerde arbeidskrachten, kan Timber Cabins producten vervaardigen die aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten voldoen.

 Flexibiliteit

We bieden breed aanpasbare productopties en moedigen klanten aan om een droomhuis te creëren waar ze van houden. Onze enorme selectie aan hutten om creativiteit aan te wakkeren en kan van A tot Z worden gewijzigd.

 Expertise

Ons team - bouwers van ons merk die de magie laten gebeuren. Architecten, ontwerpers en aangewezen verkoopadviseurs onder één dak. Je komt dus met idee binnen en loopt soepel met behaald resultaat door dezelfde deur naar buiten.

De geschiedenis Maestro Tuinhuizen

2008

Wij, een ondernemend team van twee personen, zijn ons bedrijf begonnen met het ontwerpen en bouwen van duurzame en harmonieuze houten huizen..

2009

We zijn begonnen met het ontwerpen en produceren van houten huizen die van A tot Z kunnen worden aangepast, zodat klanten de ruimte van hun dromen kunnen creëren. In hetzelfde jaar werd een lokaal Litouws merk "Meistro namai" opgericht.

2010

Omdat onze producten steeds populairder werden, werd in Polen een nieuw merk "Dom mistrza" opgericht. Wij begonnen de samenwerking met Scandinavische houtleveranciers en breiden onze activiteiten uit in Letland.

2014

We groeien! Wij vergroten de fabriekscapaciteit en openen twee extra fabrieken in Žasliai en Žiežmariai. We produceren ramen en deuren in Žasliai, en houten huizen in Žiežmariai.

2018

Uitbreiding naar de Franse en Spaanse markt vindt plaats. Er worden twee merken opgericht, "Maestro chalet" en "Maestro casas". Wij hebben onze eigen houtbewerkingsmachines (CNC machines) ontwikkeld die zonder menselijke tussenkomst kunnen werken. Dit maakte het mogelijk het productieproces te versnellen en een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

2020

We blijven groeien. Wij breiden uit op de markten van Portugal en Duitsland. "Maestro casas" en "Maestro Holzbau" merken worden opgericht. We hebben de productielocatie Kaišiadorys geopend waar huizen en diverse onderdelen voor B2B-klanten worden geproduceerd. We digitaliseren ook het beheer van productieprocessen.

2021

We breiden onze activiteiten buiten de EU uit. Wij vestigen het merk "Maestro Cabins" dat in het Verenigd Koninkrijk actief is. Ook worden "Maestro Tuinhuizen" in Nederland en "Maestro Case" in Italië opgericht. Dit jaar is een recordjaar. De productievolumes zijn verdubbeld (in vergelijking met vorig jaar). Om de productkwaliteit hoog te houden, voeren wij binnen het bedrijf een kwaliteitscontrole in.

2022

Ontwikkeling van het idee van houtpellets.