Wij maken gratis uw maatwerktekeningen

Over ons

Wij realiseren uw droomhuis!

"Ons team bestaat uit zeer ervaren ontwerpers en ambachtslieden. Wij hebben honderden projecten opgebouwd. Niet alleen in Litouwen, maar in heel Europa: van de ruwe kusten van Noorwegen tot het polderlandschap in Nederland en het berglandschap in Spanje. Wij kunnen daarom de uiteenlopende wensen van de meest veeleisende klanten meestal vervullen.

Onze ontwerpers worden voortdurend opgeleid en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Onze aangeboden oplossingen zijn dan ook in lijn met de nieuwste trends. Moderne oplossinge, opgebouw met natuurlijke en hoogwaardige materialen. Wij bieden een grote selectie van houten huizen, desgewenst op maat gemaakt, van klein tot groot, met moderne of klassieke uitstraling.
Wij kunnen elk model aanpassen aan de wensen van de klant. Extra ramen, gewijzigde afmetingen, aangepaste indeling, innovatieve decoraties – alles wat u wenst is mogelijk.

Na persoonlijke inventarisatie van uw bouwlokatie, adviseren wij u, gegeven uw doelstelling, omtrent fundatie, vormtaal en afmetingen van uw voorgenomen houtbouw. Wij bieden u als meest veeleisende klanten de hulp van onze designers om uw eigen bouwproject te optimaliseren. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk het sluiten van compromissen tussen het door u gewenste model en de bouwtechnische beperkingen te vermijden. Geniet van uw gerealiseerde houtbouw zoals u dit van te voren wenste!
Onze missie is - in binnen- of buitenland - uw droomhuis te realiseren met een korte doorlooptijd en met toepassing van een terzakekundig bouwproces."

Klik hier
Massieve vierkante boxen, rond de constructies van ramen en deuren geplaatst, versterken de constructie van de wanden van het huis.

Topkwaliteit hout voor de beste huizen

hoogwaardig-hout-best-homes

Het hout voor uw chalets komt uit de meest noordelijke regio's van Europa, uit de ongerepte natuur. Deze bomen zijn van de hoogste kwaliteit, door de natuurlijk ademende omstandigheden waaronder het hout voor uw voorgenomen houtbouw groeit. Vanwege de extreme koude omstandigheden, heeft dit hout daarnaast een hogere dichtheid en een hogere sterkteklasse. De noordelijke omstandigheden maken dit hout tot slot esthetisch verantwoord, met dichte jaarringen en verantwoorde noesten.Het hout voor de geproduceerde houtbouw is dan ook betrouwbaar en duurzaam. Om ervoor te zorgen dat het hout aan alle (FSC) eisen voldoet, wordt het aan ons alleen geleverd door gecertificeerde leveranciers. Daarom zijn wij ervan overtuigd, dat onze gebouwen zijn gemaakt van het best beschikbare vuren hout.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

×