Dubbele carports

Open filters

Everest
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
6 298 

Everest

40.8 m²
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Als je op zoek bent om een dubbele carport aan te schaffen dan ben je bij Maestro Tuinhuizen aan het goede adres. Neem een kijkje in ons online assortiment en je vindt een divers aanbod aan dubbele carports in verschillende maten en stijlen. Woon je in een klassiek huis en wil je een dubbele carport die daarop aansluit? Kijk dan eens naar de carports met een zadeldak. Ben je meer op zoek naar een model met een moderne uitstraling? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een plat dak of een lessenaarsdak. Zorg ervoor dat voordat je overgaat tot het kopen van een nieuwe carport, je zeker weet welke stijl het beste bij je huis past en dat je weet hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.

Dubbele carports komen met vele voordelen en zijn ideaal om de auto droog te parkeren en te beschermen tegen weersinvloeden. Hieronder noemen we aantal van deze voordelen op.

  • Parkeer de auto veilig: Door de auto onder de carport te parkeren staat die altijd veilig. Ongeacht wat voor weer het buiten is.
  • Ruimte voor meerdere auto’s: Onder onze dubbele carport is het geen probleem om meerdere auto’s te parkeren.
  • Opslagruimte: Naast het parkeren van de auto’s zijn carports ook ideaal om spullen te bewaren die anders in de regen zouden liggen. Als je in huis geen ruimte hebt kan je altijd de ruimte onder de carport benutten.
  • Creëer je eigen stijl: Al onze dubbele carports zijn gemaakt van hout. Zo kan je de carport gemakkelijk schilderen en je eigen stijl eraan geven.
  • Korting op de verzekering: Omdat de auto altijd veilig op eigen terrein onder carport is geparkeerd, is de kans op schade of diefstal kleiner. In sommige gevallen is het mogelijk om hierdoor korting op de verzekering te krijgen.

Functie van een dubbele carport

Voordat je een dubbele carport koopt moet je de keuze maken of je een vrijstaand of aanbouw model wilt. Als je de keuze maakt om een carport te bestellen die aan het huis vast zit, is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte en de stijl van het huis. Het grote voordeel van een aanbouw carport is dat deze meer bescherming biedt dan een vrijstaand model.

Met een vrijstaande carport heb je meer opties qua stijl, hoogte en formaat. Omdat de carport op zichzelf staat zijn er minder beperkingen in hoe groot die kan zijn en heb je meer mogelijkheden om je eigen stijl eraan toe te voegen.

Goedkope dubbele carports van goede kwaliteit

Alle dubbele carports in ons online assortiment worden intern door Maestro Tuinhuizen ontworpen. Wij bedienen een uitgebreide markt in 10 verschillende landen in Europa en beschikken over meerdere productie locaties. Op deze manier kunnen wij ons hout groot inkopen. Door groot in te kopen houden wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog.

Alle dubbele carports in ons assortiment zijn gemaakt van Scandinavisch vuren- en grenenhout. Omdat deze houtsoort zo sterk en flexibel is, is het een uitstekende soort voor het bouwen van dubbele carports en andere constructies. Er zijn verschillende soorten vuren- en grenenhout beschikbaar. Deze houtsoort groeit zowel in Noord-Europa als in Midden-Europa. Vanwege de kou in Noord-Europa groeien de bomen langzamer dan hun soortgenoot in Midden-Europa. Dit zorgt ervoor dat de jaarringen van deze bomen dichter bij elkaar staan en het hout daardoor vele malen sterker is. Om deze reden importeren wij al ons hout vanuit Finland en Zweden. Voordat een bestelling ons magazijn verlaat ondergaat deze nog een laatste inspectie. Zo kunnen wij al onze klanten een product van topkwaliteit garanderen.

Dubbele carport laten aanpassen of op maat laten maken

Heb je een dubbele carport gevonden in ons assortiment die je wilt hebben maar zou je er graag iets aan laten aanpassen? Het is bijvoorbeeld mogelijk om de dubbele carport iets langer of hoger te laten maken zodat je meer ruimte kunt creëren. Neem hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling en onze medewerkers kunnen je precies uitleggen wat de mogelijkheden en eventuele kosten zijn.

Heb je in ons assortiment niet precies het model gevonden dat je wilt hebben? In samenwerking met onze maatwerk afdeling is het mogelijk om je eigen dubbele carport te ontwerpen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om een model te ontwerpen die precies voldoet aan jouw voorwaarden. Neem contact op met onze maatwerk afdeling en onze medewerkers helpen je graag met dit proces.

Dubbele carport zelf bouwen of laten bouwen

In ons online assortiment vind je een uitgebreide selectie aan dubbele carports. Sommige van deze modellen zijn voor de meeste mensen vrij simpel om zelf te bouwen. Enige doe het zelf ervaring wordt wel geadviseerd. Al onze producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding.

Wil je liever dat onze experts jouw dubbele carport bouwen? Maak dan gebruik van onze montage service. Voor een bescheiden meerprijs komen onze experts bij jou op locatie de dubbele carport monteren. Op deze manier weet je zeker dat het in één keer goed wordt gedaan. Je kunt ook direct gebruik maken van de extra mogelijkheden die onze montage service aanbiedt. Laat de experts bijvoorbeeld direct jouw houten carport behandelen. Bespreek dit van tevoren met ons als je hier gebruik van wilt maken.

Behandeling voor een dubbele carport

Het is belangrijk dat je je dubbele carport goed onderhoudt. Al onze producten zijn gemaakt van Scandinavisch vuren- en grenenhout. Hierdoor ben je verzekerd van een kwaliteit carport die jarenlang meegaat. Mits je het hout goed behandeld tegen schimmelvorming en houtrot. Een populaire behandeling voor houten carports is impregneren. Door het hout te impregneren breng je een beschermende laag aan die voorkomt dat schimmels zich eraan kunnen hechten of dat er vocht in het hout kan ophopen. Het voordeel van deze behandeling is dat het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Andere mogelijkheden om je houten carport te behandelen zijn lakken en beitsen. Lakken wordt vooral gebruikt door mensen die hun carport een compleet nieuwe look willen geven. Omdat lakken verkrijgbaar zijn in alle mogelijke kleuren, kun je hier heel veel kanten mee op en tegelijk een goede bescherming bieden. Wil je liever de natuurlijke uitstraling van het hout behouden, kies dan voor een beits. Beitsen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten waardoor het alsnog mogelijk is om je eigen stijl aan de carport te geven. Echter blijf je bij het beitsen wel altijd een natuurlijke hout structuur zien. Beide opties bieden een uitstekende bescherming voor houten carports.

Dubbele carports van Maestro Tuinhuizen

Neem een kijkje in ons online assortiment van dubbele carports. Als je voor de eerste keer een carport aanschaft heb je waarschijnlijk een hoop vragen of de mogelijkheden en toepassingen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice en zij kunnen je exact uitleggen wat de mogelijkheden zijn en welke carport het beste geschikt is voor jouw tuin. Ook voor maatwerk kun je bij onze klantenservice terecht.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×