Kleine blokhutten

Open filters

Tuinhuizen Hamburg
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
12 803 

Hamburg

32.85 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
Tuinhuizen Sofia
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
39 216 

Sofia

45.84 m², 4 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
Bora_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
12 904 

Bora

35.95 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Elk_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
12 953 

Elk

42.88 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Gandia_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
17 596 

Gandia

36.5 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk
Gila front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
12 230 

Gila

41.09 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Tuinhuis Marseille
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
13 475 

Marseille

41.28 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Blokhut Navarra
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
11 689 

Navarra

35 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Vakantiehuis Treviso
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
15 853 

Treviso

45.44 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
Blokhut Tulare
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
16 872 

Tulare

40.93 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Blokhut Urmia XL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
10 652 

Urmia XL

36 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
Tuinhuis Valencia XL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
11 710 

Valencia XL

40 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
Blokhut Van XL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
13 416 

Van XL

42 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Tuinhuis Waterton
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
14 368 

Waterton

49 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

In ons assortiment bieden wij een divers aanbod aan kleine blokhutten. Zo kan je in ons aanbod hele kleine blokhutten vinden die perfect geschikt zijn om je tuinspullen of andere bezittingen in op te bergen. Daarnaast bieden wij ook kleine blokhutten van een iets ruimer formaat die perfect gebruikt kunnen worden als tuinkantoor of gewoon om ’s avonds even lekker tot rust te komen. Zo vindt je verschillende modellen zoals een kleine blokhut met veranda, of een kleine blokhut met overkapping. Heb je toch nog iets anders in gedachten? Bekijk dan eens onze mogelijkheden voor een kleine blokhut op maat. Hiermee bepaal je helemaal zelf hoe groot de blokhut moet worden, hoe de indeling eruit komt te zien en van welk materiaal de kleine blokhut gebouwd moet worden. Met maatwerk is het voor iedereen mogelijk om een droom blokhut te bouwen.

Wil je graag de tuin opruimen en alle spullen netjes opbergen? Onze kleinste blokhutten zijn hier uitermate geschikt voor. Deze blokhutten nemen weinig ruimte in de tuin in beslag maar bieden tegelijk toch voldoende ruimte om een hoop spullen in op te bergen.

Werk je veel vanuit huis en ben je op zoek naar een simpele oplossing om rustig aan het werk te kunnen zonder gestoord te worden? Onze kleine blokhutten dienen uitstekend als tuinkantoren. Creëer je eigen plekje waar je het beste uit jezelf kan halen en de tijd voorbij vliegt tijdens het werken.

Wil je op de zomerse avonden even lekker tot rust komen? Kijk eens naar onze kleine blokhutten met veranda, of een kleine blokhut met overkapping. Hier kan je heerlijk ’s avonds nog even nagenieten van de zomerse warmte onder het genot van een koud drankje.

Kleine blokhut kopen? Let op deze 3 opties

Wil je graag een kleine blokhut kopen? Bij Maestro Tuinhuizen hebben we de perfecte kleine blokhut voor jou! Houdt bij het aankopen van een nieuwe blokhut altijd rekening met het formaat dat je nodig hebt, het materiaal dat je wilt gebruiken en wat voor soort dak je erbovenop wilt hebben.

  1. Hoe klein moet de blokhut zijn? Bedenk altijd goed van te voren wat je precies met de blokhut wilt gaan doen. Afhankelijk daarvan kan je inschatten hoe groot die ongeveer moet zijn. Neem ook alvast een kijkje in de tuin waar je de kleine blokhut wilt plaatsen en meet eventueel de maten op zodat je zeker weet dat er voldoende ruimte is. Voor de hele kleine blokhut is dit vaak niet zo’n probleem en deze kan dan ook makkelijk in een hoekje geplaatst worden. Wil je toch een blokhut in de maat van een tuinkantoor? Dan is het goed om te bekijken waar deze gaat passen en of de rest van de tuin daarmee nog in balans is.
  2. Type dak voor een kleine blokhut – Wat voor type dak past het beste op een kleine blokhut? Eigenlijk hetzelfde als voor alle andere soorten blokhutten, het is meer een kwestie van persoonlijke voorkeur. Elk type dak weerspiegeld een andere stijl. Het type dak dat je het meest ziet voorkomen op een blokhut is het zadeldak. Een zadeldak is een dak met twee schuine zijdes die boven in de nok samenkomen, hiermee vormen ze een soort omgekeerde V. Een andere populaire optie is om een plat dak te installeren. Dit type dak is volledig vlak en ligt plat bovenop de blokhut. Het dak zal wel schuin iets aflopen zodat het water afgevoerd kan worden. Een plat dak is vaak ook het makkelijkst om zelf te installeren. Als derde keuze is er ook nog een lessenaarsdak. Dit type dak lijkt heel erg op een plat dak alleen loopt dit dak veel schuiner af dan een standaard plat dak. Het resultaat is dus dat de ene kant veel hoger is dan de andere kant. Neem een kijkje in ons assortiment om nog meer verschillende daktypes te zien.
  3. Welk materiaal voor een kleine blokhut? Wanneer je een kleine blokhut wilt aanschaffen doe je dit natuurlijk met het oog op de toekomst. Je wilt graag een duurzame en kwalitatieve blokhut kopen die jarenlang meegaat. Het daarom erg belangrijk dat de kleine blokhut van de juiste materialen gemaakt is. Wij maken voor al onze blokhutten gebruik van naaldhout. Om preciezer te zijn: vurenhout en grenenhout. Deze houtsoorten staan bekend om hun duurzaamheid. Onze voorraad wordt geleverd door betrouwbare en gecertificeerde leveranciers uit Zweden en Finland. Wij maken gebruik van deze houtsoort omdat het lang meegaat en er goed mee te werken is. Zo is het hout vrij zacht en elastisch wat het makkelijk om het te bewerken. Wij raden wel aan om het hout altijd goed te behandelen en te onderhouden om de duurzaamheid te waarborgen.

Een kleine blokhut op maat

Kan je het type blokhut waar je naar op zoek bent niet vinden in ons assortiment? Of wil je graag de layout van een bestaande blokhut veranderen? Onze ervaren experts staan iedere dag weer voor je klaar om je van het beste advies te voorzien en een kleine blokhut te ontwerpen die precies aan jouw eisen voldoet. Zo kunnen we samen een compleet nieuwe blokhut ontwerpen. Of we kunnen een bestaand model nemen en bijvoorbeeld de deuren verplaatsen, extra ramen toevoegen, een binnenwandje plaatsen. Geen enkel verzoek is ons te gek! Neem contact op met onze maatwerk specialisten en zij kunnen je verder helpen.

Kleine blokhut monteren

Alle kleine blokhutten in ons aanbod worden standaard geleverd als bouwpakket in combinatie met een duidelijke handleiding. In de meeste gevallen is het voor vrijwel iedereen mogelijk om een kleine blokhut zelf in elkaar te zetten. In de handleiding wordt stap voor stap uitgebeeld hoe de blokhut gemonteerd moet worden.

Wil je toch liever dat een specialist langskomt om de kleine blokhut op te zetten? Geen probleem! Tegen een kleine meerprijs komt een van onze experts bij jou thuis langs en installeert de kleine blokhut voor je. Je kan ook van dit moment gebruiken om van de extra diensten van de expert gebruik te maken zoals bijvoorbeeld het schilderen van de blokhut of het aanleggen van een extra dakgoot. Dit dient altijd van te voren besproken te worden.

Kleine blokhutten bij Maestro Tuinhuizen

Bekijk ons ​​ruime aanbod aan kleine blokhutten. Doordat wij ons hout in bulk inkopen en in onze eigen bewerkingscentra verwerken, kunnen wij kleine blokhutten leveren tegen erg scherpe prijzen. Bijna alle blokhutten in ons assortiment zijn altijd op voorraad waardoor deze erg snel geleverd kunnen worden. Al onze kleine blokhutten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig ontworpen door onze experts. Gebruik de filters bovenaan de pagina om het formaat van de blokhut, de prijs en het aantal kamers te selecteren om de perfecte blokhut te vinden die je zoekt. Bekijk ook de extra mogelijkheden die we voor elke blokhut hebben, en als je nog andere aanpassingen nodig hebt, kun je dit bespreken met onze experts. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan ​​altijd klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×