Enkele carports

Open filters

Ararat
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 185 

Ararat

28 m²
Waardering 0 uit 5
Etna
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 189 

Etna

22.9 m²
Waardering 0 uit 5
Fuji
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 191 

Fuji

13.1 m²
Waardering 0 uit 5
Kilimanjaro
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 241 

Kilimanjaro

37.51 m²
Waardering 0 uit 5
Sinai
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 205 

Sinai

24 m²
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Ben je op zoek om een enkele carport te kopen? Dan ben je bij Maestro Tuinhuizen aan het juiste adres. In ons online assortiment vind je een divers aanbod aan carports in verschillende maten en stijlen. Als je voor de moderne uitstraling gaat, dan heb je de keuze uit carports met platte daken of met een lessenaarsdak. Kies je liever voor een klassieke uitstraling. Ga dan voor een carport met een zadeldak.

Voordat je de keuze maakt welke carport het beste bij jouw huis past is het belangrijk om goed te kijken naar hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.

Een carport is ideaal als je wilt dat de auto altijd droog staat en is beschermd tegen weersinvloeden. Hieronder noemen we een aantal voordelen op van het hebben van een carport.

  • De auto staat altijd veilig: Ongeacht wat voor weer het buiten is, je hebt altijd de mogelijkheid om de auto veilig onder de enkele carport te parkeren.
  • Meerdere auto’s parkeren: Onder sommige van onze enkele carports is het mogelijk om twee auto’s te parkeren. Mits het niet al te grote auto’s zijn.
  • Ruimte voor opslag: Een enkele carport kan ook prima gebruikt worden om tijdelijk wat spullen op te slaan. Heb je in huis geen ruimte en wil je je spullen graag droog leggen? Bewaar ze dan onder de carport.
  • Geef een persoonlijke uitstraling: Al onze carports zijn van hout gemaakt. Hierdoor kan je de carport gemakkelijk van een nieuwe kleur voorzien en je eigen stijl eraan geven.
  • Korting op de verzekering: In sommige gevallen is het mogelijk om een kleine korting op je verzekering aan te vragen. De auto staat altijd beschermd en op privé terrein geparkeerd en loopt daardoor minder kans op schade of om gestolen te worden.

Functie van een enkele carport

De eerste keuze die je moet maken bij het aanschaffen van een enkele carport is of je een losstaande carport wilt of een carport die vastzit aan het huis. Kies je voor een carport aan huis, dan is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte en de stijl van je huis. Het voordeel van een carport aan huis is dat het meer bescherming biedt dan een losstaande carport. Dit komt omdat de carport aan één zijde tegen een muur aan is gebouwd.

Met een losstaande carport heb je meer vrijheid qua stijl, hoogte en formaat. Omdat de carport vrijstaat heb je minder beperkingen in hoe groot die kan worden en kan je meer je eigen stijl erin stoppen.

Goedkope enkele carports van goede kwaliteit

Al onze enkele carport worden intern bij Maestro Tuinhuizen ontworpen. Omdat wij een ruime markt bedienen in 10 verschillende landen in Europa en beschikken over onze eigen productie faciliteiten kunnen wij ons hout in bulk inkopen. Zo hebben wij de mogelijkheid om onze prijzen zo laag mogelijk te houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Alle enkele carports die wij aanbieden zijn gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Deze houtsoort is erg sterk en flexibel en daarom perfect voor het bouwen van carports en andere structuren. Er zijn verschillende soorten grenen- en vurenhout beschikbaar op de markt. Deze houtsoort groeit grotendeels in Midden-Europa en Noord-Europa. Echter door het koude klimaat in Noord-Europa groeien de bomen langzamer wat ervoor zorgt dat deze versie veel sterker is dan zijn Midden-Europeaanse soortgenoot. Dit is dan ook de reden dat wij al ons hout uit Zweden en Finland bestellen, zodat wij onze klanten van de beste kwaliteit kunnen voorzien. Voordat wij een bestelling vanuit ons magazijn aan de klant toesturen, doen wij nog een laatste kwaliteitscheck. Zo kunnen wij de garantie bieden dat al onze producten van topkwaliteit zijn.

Enkele carport laten aanpassen of op maat laten maken

Heb je in ons online assortiment een enkele carport gevonden die je graag wilt hebben maar er wel iets aan wilt laten aanpassen? Dit is geen probleem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de carport te verlengen, zodat je er makkelijk een extra auto onder kan parkeren. Of juist verhogen voor een hoge auto. Qua maatwerk is er van alles mogelijk. Neem gerust contact op met onze maatwerk afdeling en zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoeveel de eventuele bijkomende kosten zijn.

Heb je toch niet precies een model gevonden waar je naar op zoek was? Samen met onze maatwerk adviseurs is het mogelijk om je eigen enkele carport van A tot Z te ontwerpen. Hierbij krijg je de volledige vrijheid om een carport te ontwerpen die exact voldoet aan jouw eisen. Neem ook hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling en de medewerkers zullen je alles uitleggen.

Enkele carport zelf bouwen of laten bouwen

Ons online assortiment biedt een uitgebreide selectie aan enkele carports in verschillende soorten en maten. Onze kleinere modellen zijn in de meeste gevallen vrij simpel om zelf in elkaar te zetten. Al onze enkele carports worden standaard met een duidelijke handleiding geleverd. Voor iedereen die zelf wel eens klust is het mogelijk om de carport zelf te bouwen.

Wil je toch liever dat je nieuwe carport door een expert in elkaar wordt gezet? Maak dan gebruik van onze professionele montage service. Onze montage experts komen dan bij jou op locatie je nieuwe enkele carport in elkaar zetten. Zo weet je zeker dat het goed wordt gedaan. Ook kun je gebruik maken van de extra mogelijkheden die onze montage service biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat onze montage medewerkers de carport op locatie direct behandelen. Dit dient uiteraard van tevoren met ons besproken te worden.

Behandeling voor een enkele carport

Wanneer je een enkele carport hebt gekocht is het van belang dat deze goed onderhouden wordt. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn al onze producten gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatief sterke carport. Echter zijn grenenhout en vurenhout wel gevoelig voor schimmelvorming en houtrot. Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat je het hout goed behandeld. Een populaire behandeling voor hout is impregneren. Door het hout te impregneren breng je een beschermende laag aan waardoor vocht niet meer kan doordringen in het hout en schimmels zich er niet aan kunnen hechten. Een ander voordeel van impregneren is dat je de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt.

Twee andere opties voor het beschermen van een enkele carport zijn beitsen en lakken. Beitsen is de ideale behandeling als je je carport van een goede bescherming wilt voorzien en tegelijk de natuurlijke uitstraling wilt behouden. Beitsen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende tinten, dus je kan er wel wat persoonlijkheid aan toevoegen. Echter blijf je met een beits altijd de natuurlijke houtstructuur zien. Lakken is een betere optie als je je carport een compleet nieuwe uitstraling wilt geven. Lakken zijn beschikbaar in alle kleuren en bieden daarnaast ook een goede bescherming.

Enkele carports van Maestro Tuinhuizen

Bij Maestro Tuinhuizen ontwerpen en ontwikkelen we al 14 jaar lang onze eigen producten. Inmiddels zijn we actief in 10 verschillende landen in Europa en beschikken we over meerdere productie locaties. Wil je meer informatie over onze enkele carports. Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×