Camping pod kopen

Gepubliceerd: juli 29, 2022
Reading Time: 2 minutes

De camping pod begint steeds meer een begrip te worden in de camping en glamping scene. Misschien nog niet voor iedereen zo bekend, maar de echte natuur liefhebber heeft de camping pod echt weleens voorbij zien komen. Als je gek bent op kamperen maar liever niet de nacht in een tent doorbrengt, dan is een camping pod echt iets voor jou. Een camping pod brengt je dichterbij de natuur maar je behoudt toch dat beetje extra comfort om in een warme en gezellige ruimte te ontspannen.

Blog

Wat is een camping pod?

De camping pod is een soort van moderne versie van een blokhut. Hij is ovaal, gemaakt van hout en eigenlijk bedoeld om de kampeer liefhebber naast de tent een nieuwe mogelijkheid aan te bieden. Het geeft toch hetzelfde gevoel van midden in de natuur vertoeven maar dan met een schepje extra luxe erbovenop.

Tegenwoordig zien we dat de camping pod ook voor andere doeleinden geschikt is en gebruikt wordt. Zo zie je ze met enige regelmaat in achtertuinen verschijnen en als een soort thuiskantoor dienen. Dit is natuurlijk ideaal voor de mensen die regelmatig thuis werken maar liever niet constant aan de keukentafel zitten. Zo heb je toch een beetje het gevoel dat je je eigen kantoor hebt, en dan ook nog met een uitzicht.

Daarnaast hebben we zelfs al een aantal voorbeelden gezien van mensen die permanent zijn neergetrokken is een camping pod. Met de problemen op de huidige huizenmarkt en de opkomst van het “tiny houses” concept, past het kopen van een camping pod prima in dit plaatje. Een camping pod is aanzienlijk goedkoper dan een stenen huis en voorziet voor veel mensen in dezelfde behoeften. Daarnaast voelt een pod een stuk gezelliger aan en brengt het je ook nog eens dichterbij de natuur. Ook de energie rekening zal een stuk lager uitvallen vanwege de kleinere oppervlakte en het sterk isolerende vermogen van de houten wanden.

Hoe groot is een camping pod?

Camping pods zijn er in alle soorten en maten. De meeste standaard pods zijn gemiddeld zo’n 14 vierkante meter groot. Echter zien we de vraag van mensen die grotere een camping pod kopen steeds groter worden en hebben wij ook een aantal camping pods in ons assortiment van 22 vierkante meter. Als dat nog niet groot genoeg is bieden wij ook nog maatwerk aan. Samen met onze specialisten kan je je eigen camping pod ontwerpen. Op deze manier kan je al je wensen doorgeven en worden deze verwerkt in het ontwerp van jouw unieke camping pod. Zo kan je bijvoorbeeld een badkamer laten inbouwen, of wat dacht je van een kantoorruimte om in te werken? Alles is mogelijk in het ontwerp van jouw camping pod.

Een camping pod kopen

Ben je overtuigd om een camping pod te kopen? Neem eens een kijkje in onze catalogus en bekijk ons assortiment van camping pods. Heb je liever een aangepast of groter model? Onze specialisten staan voor je klaar om een maatwerk camping pod te ontwerpen.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×