Wie we zijn

image about us

We Creëren Harmonie Met Puur Hout

 

Ons principe is meer natuur, minder chaos, dus met onze hulp kan iedereen zijn eigen oase creëren. Vanaf de eerste dag hebben we nieuwe manieren gezocht om onze klanten te verdedigen door het spel met stijl en een glimlach te veranderen. Hout is een natuurlijk, ecologisch, sterk en zeer esthetisch bouwmateriaal. Bij Maestro Tuinhuizen geloven we echt dat hout de ultieme keuze is in de woningbouw.

We Leven Onze
Waarden Elke
Dag Na

Wereldwijd levens verrijken door meer vreedzame afzondering en herverbinding met de natuur te brengen.

 Natuur vriendelijk

Hout maakt niet alleen deel uit van de natuur, maar het gebruik ervan is ook gunstig voor het milieu. Onze houten huizen zijn gemaakt van natuurlijke, petroleumvrije materialen die recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn en ook als 'ecologisch' worden beschouwd. Bouwen met hout vereist minder energie, heeft een lagere milieu-impact en een kleinere ecologische voetafdruk dan conventionele bouwmethoden: hout neemt CO2 op.

 Aangename ervaring

De kunst om de gevoelens van onze klanten te beïnvloeden. Verhalen van klanten in ons bedrijf creëren realistische scenario's van de geweldige ervaring die u kunt opdoen als u onze producten gebruikt - zonder dat wij erover hoeven te praten en onszelf te prijzen.

 Onze Inzet

Productkwaliteit is onze hoogste prioriteit. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen, geavanceerde technologieën en hooggekwalificeerde arbeidskrachten, kan Timber Cabins producten vervaardigen die aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten voldoen.

 Flexibiliteit

We bieden breed aanpasbare productopties en moedigen klanten aan om een droomhuis te creëren waar ze van houden. Onze enorme selectie aan hutten om creativiteit aan te wakkeren en kan van A tot Z worden gewijzigd.

 Expertise

Ons team - bouwers van ons merk die de magie laten gebeuren. Architecten, ontwerpers en aangewezen verkoopadviseurs onder één dak. Je komt dus met idee binnen en loopt soepel met behaald resultaat door dezelfde deur naar buiten.

De geschiedenis
Maestro Tuinhuizen

Onderdeel van Timber Cabins Group

Laten we de geheugenstrook aflopen om te zien hoe Timber Cabins uit zijn wortels is gegroeid

2008 image

Klein, maar machtig team van twee begint de beweging om een unieke rustgevende ruimte te bieden aan mensen om te komen en te verblijven, te voelen en te ervaren.

2009 year bubble

Begonnen met het aanbieden van breed aanpasbare productopties en het aanmoedigen van klanten om een droomhuis te creëren waar ze van houden. Hetzelfde jaar werd in Litouwen een lokaal merk "Meistro Namai" opgericht.

2010 year bubble

Oprichting van een lokaal merk en distributie in Polen als "Dom Mistrza".

2012 year bubble

Begonnen met het importeren van hout uit Zweden, Finland

2014 year bubble

We groeien! In één jaar tijd worden er nog twee fabrieken gebouwd.

2018 year bubble

Uitbreiding naar Frankrijk als "Maestro Chalet" en Spanje als "Maestro Casas" - markten.

2020 year bubble

We blijven groeien met uitbreiding naar de Portugese markt. "Maestro Casas" werd opgericht.

2021 year bubble

Sindsdien ontwerpen en fabriceren we houten cabines. Tegenwoordig is Timber Cabins een nationaal en zelfs internationaal bedrijf met meer dan 10000 projecten op onze naam. "Maestro Cabins" in het Verenigd Koninkrijk en "Maestro Case" in Italië komen op de markt.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×