Kapschuren

Open filters

Aral_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
2 610 

Aral

6 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Bitan_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 239 

Bitan

12 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Als je op zoek bent om een nieuwe kapschuur aan te schaffen dan ben je bij Maestro Tuinhuizen aan het juiste adres. In ons online assortiment vind je een uitgebreid en divers aanbod aan kapschuren. Maak jouw tuin compleet met één van onze kapschuren. Wij bieden kapschuur modellen aan in verschillende soorten en maten.

Een kapschuur in de tuin is ideaal om lekker buiten te kunnen zitten. Zo kan je er een comfortabele zithoek onder maken en kan je ongeacht de weersomstandigheden lekker buiten zitten. Al onze kapschuren zijn gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Daarmee ben je verzekerd van een lange levensduur.

Wat is een kapschuur en wat zijn de voordelen?

Een kapschuur is een overkapping waarbij de zijwanden en achterwand gesloten zijn en alleen de voorzijde open is. Door deze afsluitingen kan je onder alle weersomstandigheden lekker buiten zitten. Kapschuren hebben over het algemeen een hoge nok, dit geeft een extra gevoel van ruimte.

  • Een ruimtelijk gevoel: Omdat een kapschuur zo’n hoge nok heeft en een schuin dak dat aan de achterkant ver doorloopt, geeft dit een enorm ruimtelijk gevoel. Vooral als je dit vergelijkt met een overkapping met een plat dak.
  • Veelzijdig gebruik: Omdat de nok zo hoog is creëert dit een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Zo kan je er heerlijk droog zitten tijdens een zomerse regenbui, maar is een kapschuur ook ideaal voor het opslaan van spullen. Als je binnen weinig ruimte hebt of tuinspullen wilt opslaan, dan is hiervoor meer dan genoeg onder de kapschuur.
  • Landelijke stijl: Door de stijl waarmee een kapschuur wordt gebouwd in combinatie met het hoge dak dat schuin afloopt, heeft een kapschuur een heel landelijke stijl. Hierdoor zijn kapschuren een uitstekende keuze voor landelijke tuinen.

Goedkope kapschuren van een goede kwaliteit

De houten kapschuren die je in ons online assortiment vindt zijn allemaal intern ontworpen bij Maestro Tuinhuizen. Wij verkopen onze kapschuren ondertussen in 10 verschillende landen in Europa en produceren deze in één van onze eigen fabrieken. Doordat wij op zoveel locaties actief zijn en de beschikking hebben over meerdere productie locaties kunnen wij ons hout in grote hoeveelheden inkopen. Hiermee kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor het ontwikkelen van onze houten kapschuren gebruiken wij Scandinavisch grenen- en vurenhout. Deze houtsoort is erg stevig en flexibel. Daarom is het een uitstekende houtsoort voor het produceren van kapschuren en andere houten objecten. Grenen- en vurenhout groeit van oorsprong in zowel Midden-Europa als in Scandinavië. Het grote verschil tussen beide soorten zit hem in het feit dat door de kou in Scandinavië de bomen daar veel langzamer groeien. Omdat de bomen daar zo langzaam groeien komen de jaarringen veel dichter op elkaar te staan. Dit resulteert in het feit dat Scandinavisch hout vele malen sterker is dan zijn soortgenoot uit Midden-Europa. Om deze reden importeren wij al ons hout uit Zweden en Finland. Iedere bestelling wordt voordat deze ons magazijn verlaat nog eens grondig gecontroleerd. Zo kunnen wij al onze klanten de beste kwaliteit garanderen.

Een kapschuur laten aanpassen of op maat laten maken?

Heb je in ons online assortiment een kapschuur gevonden die je graag wilt hebben, maar zou je toch graag iets willen laten aanpassen? Dat is geen probleem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra raam toe te voegen aan de kapschuur. Of wil je graag dat die iets langer of breder wordt gemaakt? Vrijwel alles is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling en zij zullen je precies uitleggen wat de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten zijn.

Heb je toch niet precies het model kapschuur gevonden waar je naar op zoek was? In dat geval is het mogelijk om samen met onze maatwerk specialisten je eigen houten kapschuur te ontwikkelen. Hierbij heb je de volledige vrijheid om je eigen kapschuur van A tot Z te ontwerpen. Zo ontvang je uiteindelijk een kapschuur die exact aan jouw voorwaarden voldoet. Neem ook hiervoor contact op met onze maatwerk afdeling.

Een kapschuur zelf bouwen of laten bouwen?

In ons assortiment vind je houten kapschuren in verschillende soorten en maten. Voor onze kleinere modellen is het voor de meeste mensen geen probleem om deze zelf in elkaar te zetten. Onze kapschuren worden standaard geleverd met een duidelijke handleiding. Enige doe het zelf ervaring wordt wel aanbevolen.

Ben je er toch niet helemaal zeker van en wil je liever dat het door een professional gedaan wordt? Maak dan gebruik van onze professionele montage service. Voor een kleine meerprijs komen onze monteurs bij jou op locatie je nieuwe kapschuur monteren. Zo weet je zeker dat het in één keer goed gedaan wordt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de extra services die het montage team aanbiedt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld direct je nieuwe kapschuur van een goede behandeling voorzien. Overleg dit altijd van tevoren met ons.

Behandeling van een houten kapschuur

Zodra je een houten kapschuur hebt aangeschaft is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Omdat al onze kapschuren en andere producten van Scandinavisch grenen- en vurenhout zijn gemaakt ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Echter is deze houtsoort wel gevoelig voor houtrot door ophoping van water en schimmelvorming. Daarom is het belangrijk dat je een goede bescherming laag aanbrengt op het hout. Een populaire behandeling voor het beschermen van hout is impregneren. Door het hout te impregneren breng een je beschermende laag aan waardoor het moeilijker is voor water om zich op te hopen in het hout en voor schimmels om zich aan het hout te hechten.

Twee andere mogelijkheden voor het behandelen van je kapschuur zijn lakken en beitsen. Lakken is een behandeling die meestal wordt uitgevoerd als je de kapschuur een gehele transformatie wilt geven. Omdat lakken in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is het mogelijk om de kapschuur een compleet nieuwe stijl te geven. Wil je liever de natuurlijk uitstraling van het hout behouden? Dan is beitsen een betere behandeling. Alhoewel beitsen in veel verschillende tinten verkrijgbaar zijn en het mogelijk is om toch je eigen stijl eraan mee te geven, zal de originele hout structuur altijd zichtbaar blijven. Beide behandelingen bieden een prima bescherming voor je houten kapschuur.

Kapschuren van Maestro Tuinhuizen

Neem eens een kijkje in ons online assortiment van houten kapschuren. Bovenaan de pagina kun je filteren op de grootte van de kapschuur en de prijs. Vrijwel alle producten die wij aanbieden zijn standaard op voorraad en kunnen daarom vrij snel worden uitgeleverd. Alleen als je gebruik hebt gemaakt van de maatwerk mogelijkheden zal het iets langer duren voordat je product kan worden uitgeleverd. Voor iedereen die voor de eerste keer een product zoals een kapschuur wil kopen heeft waarschijnlijk een hoop vragen over de mogelijkheden en toepassingen. Neem voor al je vragen contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en zullen je van het beste advies voorzien. Ook voor vragen over maatwerk kun je bij onze klantenservice terecht.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×