Enkele garages

Open filters

Garage Lugano
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
8 041 

Lugano

36 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
Garage Maracaibo
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 609 

Maracaibo

21.33 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Garage Negratin
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 619 

Negratin

21.28 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Garage Skadar
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
5 964 

Skadar

30.17 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Als je in de markt bent om een enkele garage te kopen ben je bij Maestro Tuinhuizen aan het juiste adres. Wij bieden een divers aanbod aan enkele garages. In ons online assortiment vind je verschillende soorten garages. De standaard enkele garage heeft een dubbele deur en is precies groot genoeg om een gemiddelde auto in te parkeren. Anderzijds bieden wij ook een groter model aan die aan de achterkant over een afdak beschikt om bijvoorbeeld je fiets droog te parkeren. Ook is dit model met 36 m² een stuk groter en hou je naast de auto nog voldoende ruimte over om andere dingen op te slaan.

Houten garages zijn de perfecte oplossing als je je auto droog wilt parkeren en eventueel wat dingen op wilt slaan waar je in huis geen plaats voor hebt. Zo kan je er makkelijk je gereedschap in kwijt, of in de winter de tuinmeubels opslaan. Onze houten garages zijn naast een praktische toevoeging ook een stijlvolle toevoeging aan je huis.

Soort enkele garage

Het is belangrijk om goed om over een aantal zaken na te denken voordat je overgaat tot het kopen van een enkele garage. Bedenk als eerst hoeveel ruimte je in de garage nodig hebt. Is de garage alleen bedoeld om een auto in kwijt te kunnen of wil je graag extra ruimte overhouden voor andere dingen? Misschien wil je er wel een kleine werkplaats in maken? Dan is het belangrijk dat je een garage kiest die voldoende ruimte biedt. Houdt bij het bepalen van jouw type garage rekening met de locaties van de deuren. Het is natuurlijk niet ideaal dat iedere keer als je ergens bij wilt, je eerst de auto eruit moet rijden.

Wanddikte enkele garage

De enkele garages in ons aanbod worden standaard geleverd met wanden van 34 cm dik. In de meeste gevallen is dit meer dan voldoende. Hou er wel rekening mee dat hout in deze dikte weinig isolatie biedt en je er geen zware dingen aan kan ophangen. Als je wel zware dingen aan de wanden wilt kunnen ophangen dan is het mogelijk om voor een dikkere wanddikte te kiezen. Verder is het belangrijk om de garage regelmatig goed te ventileren. Hierdoor verleng je de levensduur van het hout enorm.

Onze garages worden zonder vloer geleverd, in tegenstelling tot onze andere producten zoals tuinhuizen, blokhutten en chalets. Omdat de garage gemaakt is om de auto in te parkeren of andere zware objecten in te plaatsen zou een houten vloer niet geschikt zijn. Het is daarom belangrijk dat je voordat de garage geplaatst wordt, de ondergrond verstevigd hebt met gewapend beton. Hiermee voorkom je het verzakken van de ondergrond van de garage.

Goedkope enkele garages van top kwaliteit

Bij Maestro Tuinhuizen ontwerpen wij al onze enkele garages zelf. Wij zijn inmiddels actief in 10 verschillende Europa en hebben de beschikking over meerdere fabrieken. Hierdoor kunnen wij ons hout in grote hoeveelheden inkopen. Zo houden we de prijs laag zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Onze enkele garages worden gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Deze houtsoort is erg sterk en flexibel en daarmee perfect voor het bouwen van enkele garages en andere structuren. Iedere bestelling wordt voor het verlaten van ons magazijn nog eens grondig geïnspecteerd. Zo kunnen wij top kwaliteit garanderen voor al onze klanten.

Enkele garage aanpassen of op maat laten maken?

Heb je in ons aanbod een enkele garage gevonden die je graag wilt hebben, maar wil je toch nog graag wat aanpassingen laten doen? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de keuze te maken een extra deur te plaatsen, of de locatie van de deur te wijzigen. Je kan ook een extra raam laten plaatsen als je meer lichtinval wilt hebben. Bijna alle soorten aanpassingen zijn wel mogelijk. Neem hiervoor even contact op met onze maatwerk specialisten. Zij kunnen je precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je in ons aanbod niet exact het model gevonden die je graag wilt hebben? Bekijk dan eens onze maatwerk mogelijkheden. In samenwerking met onze maatwerk specialisten is het mogelijk om compleet je eigen garage te ontwerpen. Zo kan je zelf bepalen hoe die eruit komt te zien, hoe groot die wordt, waar de deuren komen etc.

Een enkele garage bouwen of laten bouwen?

De enkele garages van Maestro Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten en maten. Onze kleinste modellen zijn over het algemeen vrij simpel om zelf te bouwen. De enkele garages worden geleverd met een handleiding en als je enige doe het zelf ervaring hebt kan je deze prima zelf bouwen.

Heb je deze ervaring niet? Of wil je het überhaupt liever aan de experts over laten. Maak dan gebruik van onze montage service. Voor een kleine meerprijs komen onze montage experts bij jou thuis op locatie jouw nieuwe garage bouwen. Onze montage experts bieden naast het bouwen van de garage ook extra services aan. Wil je bijvoorbeeld dat het hout direct behandeld wordt of iets kleins laten aanpassen? Bespreek dit dan even vooraf met ons en dan zorgen we ervoor dat de montage experts het juiste materieel bij zich hebben.

Behandeling voor enkele garages

Na het aanschaffen van een enkele garage is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Al onze enkele garages zijn gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Alhoewel dit hout bekend staat als erg sterk en geschikt voor het bouwen van garages, is het echter wel gevoelig voor schimmelvorming en houtrot. Daarom is het belangrijk dat je het hout goed beschermd. Een populaire behandeling voor het beschermen van hout is impregneren. Door het hout te impregneren breng je een beschermende laag aan en kunnen schimmels zich moeilijk aan het hout hechten. Zo is je garage goed beschermd en behoud je de natuurlijke uitstraling.

Twee andere mogelijkheden voor het beschermen van het hout is door je garage te lakken of beitsen. Lakken wordt veelal gedaan als men graag een compleet nieuwe look aan het hout wil geven. Wil je je garage in een bepaalde kleur verven en tegelijk een bescherming laag aanbrengen? Dan is lakken de beste optie. Wil je liever de natuurlijk structuur van het hout behouden? Dan is beitsen een betere optie. Met een beits kan je je garage een nieuwe tint meegeven maar de natuurlijk hout structuur blijft goed zichtbaar. Uiteraard beschermt een beits ook goed.

Een enkele garage kopen bij Maestro Tuinhuizen

Maestro Tuinhuizen heeft een ruime historie in het ontwikkelen van enkele garages en andere structuren. Wij zijn inmiddels actief in 10 verschillende Europa en hebben de beschikking over meerdere productie locaties. Als je nooit eerder een enkele garage hebt aangeschaft heb je mogelijk verschillende vragen over de toepassingen en mogelijkheden. Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar en onze medewerkers helpen je graag verder.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×