Wij maken gratis uw maatwerktekeningen

Onze standaard modellen

De trots van onze ambachtslieden zijn de stijlvolle houten gebouwen , gemaakt van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Wij bouwen houten mantelzorgwoningen, tuinkantoren, studio's, zomerhuizen, tuinhuizen en ook andere (maatwerk) houtbouw. Altijd comfonfortabel en desgew... lees verderenst zelfs goed geïsoleerd, bijvoorbeeld volgens bouwbesluit 2012. Ook bieden wij een grote selectie van maatwerkprojecten die, in overleg met onze gewaardeerde cliënten, door onze ontwerpers zijn ontwikkeld. Ons professionele team heeft daardoor de afgelopen jaren veel ervaring met het ontwerpen van maatwerk houtbouw verkregen, zodat wij aan elke wens kunnen voldoen. Mocht u uw droomhuis, tussen onze standaard modellen en /of gerealiseerde projecten dus niet vinden, dan zullen wij u graag helpen uw eigen houten maatwerkhuis te creëren.
Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Ontvang van ons een gratis telefonisch consult op een moment dat u schikt

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

×