Camping pods (Blokhut ovaal)

Oslo
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
6 881 

Oslo 4x4

15.27 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
7 937 

Oslo 4x4 met luifel

15.27 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
7 206 

Oslo 4x4 met terras

25.07 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
8 154 
Waardering 0 uit 5
nieuw
10 901 

Oslo 4x6

23.82 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk
10 708 

Oslo 4x6 met luifel

23.82 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
11 806 

Oslo 4x6 met terras

33.62 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
11 312 
Waardering 0 uit 5
nieuw
6 191 

Pamplona 4x4

15.27 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
7 450 

Pamplona 4x4 met luifel

15.27 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
7 775 

Pamplona 4x4 met terras

25.07 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
7 667 
Waardering 0 uit 5
nieuw
8 790 

Pamplona 4x6

23.82 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
8 948 

Pamplona 4x6 met luifel

23.82 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
9 694 

Pamplona 4x6 met terras

33.62 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
9 552 
Waardering 0 uit 5
nieuw
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Bij Maestro Tuinhuizen vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende type camping pods. Zo bieden wij een aantal standaard camping pods aan die in verschillende formaten geleverd kunnen worden. Daarnaast is er ook nog de optie om te kiezen voor een pod die beschikt over een luifel en een terras. Kan je niet precies de camping pod vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan eens contact op met onze maatwerk adviseurs en vraag naar de mogelijkheden. In veel gevallen is het mogelijk om bestaande pods aan te passen naar jouw wensen. Verder is er ook de mogelijkheid om samen met onze adviseurs je eigen pod te ontwerpen. Zo kan je een pod maken die geheel voldoet aan al jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van een camping pod?

  • Camping pods kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.
  • Ze zijn compact en comfortabel en nemen weinig ruimte in beslag. Ze kunnen daardoor vrijwel overal geplaatst worden.
  • Ondanks dat de pods vaak van klein formaat zijn, zijn ze in de meeste gevallen groot genoeg om vrienden en familie in te ontvangen.
  • De pods zijn ideaal om gebruikt te worden als logeerkamer voor gasten.
  • Een camping pod kan prima worden ingericht om als een tuinkantoor te gebruikt te worden.
  • Aangezien camping pods gemaakt zijn van hout met goede isolerende eigenschappen, blijven ze vaak relatief koel in de warmte van de zomer of juist erg warm tijdens de winter wanneer de temperaturen dalen.
  • Iedere camping pod heeft een eigen deur die kan worden afgesloten, zodat een pod kan worden gebruikt voor het opbergen van waardevolle spullen: kampeer-, visuitrusting, tuingereedschap, ambachtelijke benodigdheden, enz.
  • Dankzij het minimalistische en moderne ontwerp past een camping pod mooi in elke omgeving en geeft het een unieke uitstraling aan de plek.

Camping pods met veranda en luifel

Door de keuze te maken voor een camping pod met een veranda en eventueel een luifel, vergroot je het formaat van de pod enorm. Nou blijft de binnenmaat van de pod natuurlijk hetzelfde, maar je creëert een enorme hoeveelheid aan extra ruimte op het terras van de pod. Zeker op de warme zomerse dagen kan je hier goed gebruik van maken. Uitgerust met een comfortabele zithoek kan je hier heerlijk tot rust komen. Hout heeft van zichzelf een natuurlijke ontspannende werking op mensen. Als je dit combineert met een comfortabel terras dat is omgeven door natuur en bloeiende bloemen in de tuin, kun je echt alles even loslaten en tot jezelf komen. Daarnaast is het terras ook uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten met vrienden en familie. De meeste van onze veranda’s zijn groot genoeg om met meerdere mensen comfortabel te kunnen zitten. Plaats er een barbecue naast en je hebt een heerlijke avond met z’n allen.

Goedkope camping pods van goede kwaliteit

Onze camping pods worden inmiddels aangeboden in 10 verschillende landen in Europa. Maestro Tuinhuizen ontwerpt alle pods in het assortiment zelf. Deze worden vervolgens gebouwd in één van onze fabrieken. Doordat wij in zoveel landen actief zijn en de beschikking hebben over meerdere fabrieken, hebben wij de mogelijkheid om ons hout in grote hoeveelheden in te kopen. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden. Iedere camping pod wordt nog een laatste keer gecontroleerd voordat deze wordt verzonden naar de klant. Zo heb je bij elke aankoop bij ons de garantie op een kwaliteit camping pod tegen een scherpe prijs.

Camping pod op maat laten maken

Heb je een camping pod in ons assortiment gevonden en wil je er toch iets aan veranderen? Misschien wil je de lay out binnen in de pod wijzigen. Of je wilt de luifel en het terras aanpassen? Dit kan allemaal tegen een bescheiden meerprijs gerealiseerd worden. Zo kunnen we elk model exact naar ieders wens maken. Onze maatwerk specialisten helpen je graag verder met het aanpassen van jouw camping pod.

Wil je liever compleet je eigen camping pod ontwerpen? Ook dit is geen probleem. In samenwerking met onze maatwerk specialisten kan je compleet je eigen camping pod ontwerpen en precies laten maken zoals jij dat wilt. Onze maatwerk specialisten helpen je ook hierbij graag verder.

Geef je camping pod een goede behandeling

Het is erg belangrijk om je camping pod goed te onderhouden. Voor al onze camping pods gebruiken wij Scandinavisch grenen- en vurenhout. Dit hout is sterk en ideaal voor het bouwen van structuren zoals camping pods. Deze houtsoort is echter wel gevoelig voor schimmels en daarom is het belangrijk om je camping pod te behandelen. Impregneren is een geweldige manier om het hout te behandelen. Dit maakt het hout water- en schimmelbestendig. Impregneren kan gedaan worden in verschillende kleuren. Het hout behoudt zijn natuurlijke uitstraling maar glanst wel in de gekozen kleur.

Je kan de pod ook beitsen of lakken. Lakken wordt meestal gedaan als je je pod echt een heel andere kleur of een andere uitstraling wilt geven. Wil je liever de natuurlijke houtstructuur behouden maar toch een nieuwe tint aan de pod geven? Dan is beitsen de juiste oplossing. Met beide methodes maak je het hout ook water- en schimmelwerend en zorg je ervoor dat de camping pod voor een lange tijd goed blijft.

De camping pod zelf monteren of laten monteren?

Alle standaard camping pods in onze catalogus worden geleverd als standaard kits met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Met deze handleiding kan bijna iedereen onze camping pods eenvoudig in elkaar zetten.

Ben je nieuw in het bouwen van structuren zoals camping pods of heb je weinig doe-het-zelf-ervaring? Maak dan tegen een bescheiden meerprijs gebruik van onze montageservice. Onze montagespecialisten monteren graag jouw camping pod en kunnen in overleg zelfs aanvullende diensten aanbieden zoals het schilderen van de cabine of andere specifieke toevoegingen.

Een camping pod kopen bij Maestro Tuinhuizen

Bekijk ons ​​ruime aanbod aan camping pods online. Doordat wij ons hout in ruime hoeveelheden kunnen inkopen en vervolgens bewerken in onze eigen bewerkingscentra, kunnen wij al onze camping pods tegen scherpe prijzen aanbieden. Vrijwel alle camping pods die wij aanbieden zijn op voorraad en kunnen daarom op korte termijn geleverd worden. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig ontworpen door onze experts. Gebruik de filters bovenaan de pagina om kamergroottes, prijzen en aantal kamers te filteren en vind vervolgens de perfecte camping pod voor jou. Bekijk ook de extra opties die we per pod aanbieden. Als je nog andere aanpassingen wilt doen, kan je deze bespreken met onze maatwerk specialisten. Als je nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan ​​altijd klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×