Wij maken gratis uw maatwerktekeningen
 • 1
 • 2
 • 3
 • medinis-namelis-Volunge-planas

Tuinhuis / Blokhut Hattem

10 m², 1 Kamer

Dit tuinhuis is modern en erg populair in Westerse landen, en het is niet te duur. Het beschikt over grote ramen en de moderne veranda creëert een gezellige en ruimtelijke uitstraling.

4 149 BTW is inbegrepen

Bij de prijs inbegrepen

Gelamineerde glulam houten kantel ramen. Dubbel thermisch glas en handvatten van goede kwaliteit. Verander de grootte van ramen gratis!

windows
windows-2

Gelamineerde glulam houten buiten- en binnen deuren met beveiligingsslot ( 3-puntsvergrendeling optioneel). Verander de deur grootte gratis!

doors
doors 3 point lock

De vloeren en muren van de gekozen dikte (zie project specificaties) zijn gemaakt van hout van de hoogste kwaliteit uit de Noord-Europese regio’s.

walls
walls and floor 2

Dankspanten en dak constructies van massief hout ( gelamineerd gelijmd hout optie voor een meerprijs).

purlins
purlins-2

Toegevoegde opties

Project muren met vele ramen en deuren hebben bijkomende raam en deur versterking die de gladheid van de muren behoud.

reinforced-walls-2
walls-insulation

Bijkomende versterkte muren die het huis meer stabiliteit en stevigheid geven bij een complexe constructie geven.

joints
reinforced-walls

Specificaties

 • Oppervlakte 10 m²
 • Oppervlakte terras 7 m²
 • Aantal kamers 1
 • Verdiepingen 1
 • Afmetingen Begane grond: 3.5 m x 3 m
 • Nokhoogte 2750 mm
 • Muurhoogte 2250 mm
 • Wanddikte 34 mm
 • Vloerdikte 20 mm
 • Dakdikte 20 mm
 • Afmetingen ramen 6x 650 mm x 1500 mm
 • Deurafmetingen 1x 900 mm x 2000 mm

Waarom wij?

Alle huizen kunnen individueel gefabriceerd worden, waarbij de behoefte van de klant en de specificaties van het product worden meegenomen.

We weten hoe belangrijk het is dat een huis een thuis is voor ieders individuele behoeftes, aangezien 93% van de huizen die we bouwen speciaal gemaakt zijn op verzoek van onze klanten. Bijna elk huis dat we bouwen wordt gecreëerd met de toekomstige eigenaren en daar zijn we blij mee, omdat ons voornaamste doel is om een huis te creëren waar opdrachtgevers zich comfortabel zullen voelen.

Huis project documenten en offerte worden voorbereid binnen een werkdag.

Ons interne ontwerp team zal jouw project voorbereiden binnen een werkdag. We zullen de huizen ook snel produceren – een houten huis voor het gehele jaar is gewoonlijk binnen 6 weken geproduceerd en het kost ons team tot 2 weken om het te bouwen. Je zult binnen 2 maanden in staat zijn om te genieten van jouw nieuwe houten huis van Timber Cabins!

Wij garanderen werk en materialen van de hoogste kwaliteit in elk stadium van de productie.

Het proces van de constructie van een huis van kwaliteit begint met het drogen van hout van kwaliteit, daarvoor gebruiken we hout dat in het noorden van Noorwegen groeit, die keuze hebben we gemaakt op basis van jaren ervaring. Het hout heeft uitstekend isolerende eigenschappen vanwege het strenge klimaat. Na het kappen wordt het hout in planken gehakt en voor 2 tot 3 jaar gedroogd in de buitenlucht totdat een maximale vochtinhoud van 20% is bereikt.

De eigenschappen van gelijmd hout worden niet alleen bepaald door het materiaal dat de fabriek binnen komt, maar ook door professionele voorbereiding, onze geïmporteerde planken worden geïnspecteerd en alle tekortkomende worden verwijderd. Nadat het selecteren van planken met een soort gelijk uiterlijk worden deze aan de basis vastgelijmd met een speciale klem, dan begint de productie van een houten huis. In overeenstemming met het project dat is voorbereid met de opdrachtgever, worden de houtblokken die gelijmd zijn in onze fabriek met precisie in houten balken gehakt door technologisch geavanceerde machines.

Door te overwegen dat we de huizen niet alleen bouwen maar ook de onderdelen benodigd voor de constructie produceren, kunnen we de beste kwaliteit van bouwwerken leveren en jou tegelijkertijd de beste prijs voor een houten huis bieden.

We zullen jouw huis voorzien van deuren en ramen van de beste kwaliteit.

We geven om de goede kwaliteit van de productie, dus we hebben een fabriek gebouwd voor zomerhuizen met op gelijmd hout gebaseerde ramen en deuren. Ze hebben excellente parameters die van hetzelfde hout zijn gemaakt als het huis zodat het duurzaam is. Of je een groot zomerhuis of tuinhuis hebt gekocht je zult genieten van warmte, volle ramen van kwaliteit, waterbestendige houten ramen van de beste kwaliteit die je in verschillende richtingen kunt openen en uitstekende afsluitende thermische isolatie van de deur.

Wij bieden professioneel advies voor problemen met alle aspecten van het bouwen van een huis.

Huis constructie – algemeen “Master home” team, dat bestaat uit meer dan 100 van de veld specialisten die uitgebreide kennis en passie hebben. Door jouw project aan ons toe te vertrouwen zul je niet alleen genieten van werk van de beste kwaliteit maar ook van exceptionele aandacht en professioneel advies voor jouw project. We bieden professioneel advies voor de constructie, vergunningen en voor andere constructie gerelateerde problemen.

Tuinhuis / Blokhut Hattem

10 m², 1 Kamer

Dit tuinhuis is modern en erg populair in Westerse landen, en het is niet te duur. Het beschikt over grote ramen en de moderne veranda creëert een gezellige en ruimtelijke uitstraling.

4 149 BTW is inbegrepen
De prijs is inclusief:
 • Maatwerk ontwerp
 • Vloer (28mm)
Levering: 6-8 weken vanaf bestelling tot levering
Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

×
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Ontvang uw korting!

Vul uw email adres en telefoonnummer in en u ontvangt een aantrekkelijke korting op het door u gewenste model!

Ik wil geen korting
×