Wij maken gratis uw maatwerktekeningen
 • Tuinhuis Sanabria
 • Tuinhuis Sanabria
 • Tuinhuis Sanabria
 • Tuinhuis Sanabria
 • Tuinhuis Sanabria
 • Tuinhuis Sanabria

Sanabria

13.9 m², 1 Kamer
De prijs is inclusief:
 • Maatwerk ontwerp
 • Vloer (28mm)
Levering: 6-8 weken vanaf bestelling tot levering

Inbegrepen in basisprijs

Al onze ramen worden door ons gemaakt en zijn inbegrepen in de prijs van het door u gekozen project.

Kiep-en-draai gelamineerde gelamineerde houten ramen met dubbel glas en kwaliteitsgrepen. De standaardprijs is inclusief Premium Line-vensters.

Verander gratis de venstergroottes in het project!

NL windows web

Al onze deuren worden door ons gemaakt en zijn inbegrepen in de prijs van het door u gekozen project.

Standaard prijs is inclusief Premium Line gelamineerd gelamineerd hout buiten- en binnendeuren, met veiligheidsslot (3-puntssluiting optioneel). Indien gewenst kunnen klanten ook kiezen voor deuren met glas.

Verander de deurmaten gratis in het project!

NL doors web

Muren en vloeren van de geselecteerde dikte (zie projectspecificaties) zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hout uit Noord-Europese en Siberische regio’s. Alle projecten met wanden vanaf 90 mm dikte worden zonder extra kosten opgewaardeerd tot verlijmd hout met een optie om een standaard massief hout te kiezen.

NL floor roof walls web

Extra opties (niet inbegrepen in basisprijs)

We bieden de meest innovatieve en veelgevraagde opties voor ieders persoonlijke keuze om de hoogste normen te bereiken die hand in hand gaan met de door de klant gekozen stijl. We bieden deze meest populaire opties voor dakbedekking: bitumen shingles, keramische shingles en metalen dakbedekking, maar werken ook met vele anderen.

Neem contact op met onze projectmanager om uw favoriete dakbedekking te bespreken en om een gedetailleerde projectofferte te krijgen, aangezien de prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de door u gekozen dakbedekking.

NL roofing web

We selecteren de beste optie voor muurisolatie op basis van de vereisten en persoonlijke behoeften. Huizen kunnen zo worden geïsoleerd dat ze het hele jaar door kunnen wonen. Milieuvriendelijke natuurlijke muurisolatie bestaat uit dampscherm, isolatiebalken, isolatievulling, windscherm en gevelplaten.

Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de projectspecificaties. Neem contact op met onze projectmanager voor een gedetailleerde projectofferte.

NL wall isolation web

Net als bij een muurisolatiestructuur, vereist dakisolatie in sommige gevallen verschillende materialen voor toplagen. Ook hier bestaat milieuvriendelijke, natuurlijke dakisolatie uit dampscherm, isolatiebalken, isolatievulling en windscherm.

Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de projectspecificaties. Neem contact op met onze projectmanager voor een gedetailleerde projectofferte.

NL roof isolation web

Dakgoten zijn een cruciaal element voor een blokhut. Ze worden gebruikt voor het afvoeren van water en zorgen voor de veiligheid, esthetiek en energie-efficiëntie van de cabine. We bieden regengoten van staal en vinyl die het meest populair zijn bij klanten, maar afhankelijk van uw behoeften kunnen we andere typen aanbieden.

Neem contact op met onze projectmanager voor een gedetailleerde projectofferte.

Naar binnen draaiende ramen met driedubbele beglazing zijn ontworpen voor Europese landen en voldoen aan alle vereiste normen.

De onderste horizontale vlakken van elk houten raam aan de buitenzijde zijn bedekt met aluminium hellingen. Ze kunnen in elke gewenste kleur worden geverfd.

Neem contact op met onze projectmanager voor een gedetailleerde project offerte.

NL triple glazed windows web

Als u ervoor kiest om een huis te hebben met grote ramen of deuren, zullen we de structuur eromheen versterken om de scheidingswanden stijf en solide te houden. Hiervoor worden extra houten gevelbekleding gebruikt met ecologische, natuurlijke isolatie van steenwol of minerale wol.

U-profiel stabiliseert de muur door deze te bevestigen aan de punten van de in elkaar grijpende stammen. Dit systeem kan worden gebruikt voor de stabilisatie van de binnen- en buitenconstructie.

Wandversterking wordt gebruikt op muren voor extra stabilisatie, vooral bij grotere huizen.

Raam- en deurversterking wordt gebruikt om muren rond deuren en ramen te stabiliseren. Deze methode wordt meestal gebruikt door high-end bedrijven om aan de meest veeleisende klantbehoeften te voldoen en om de hoogste kwaliteit te realiseren.

Neem contact op met onze projectmanager voor een gedetailleerde projectofferte.

NL reinforcements web

Wij werken samen met zeer bekwame vakmensen in de montage van houten kajuiten die ruime ervaring hebben met het plaatsen van houten kajuiten, garages en carports. Ook voorzien zij u graag van extra diensten, zoals het maken van een sokkel, bouwen en goten, het schilderen en andere bouwgerelateerde arbeid, dit alles tegen een zeer scherpe meerprijs.

Elk project is anders, neem voor prijzen contact op met onze projectmanager.

Specificaties

 • Oppervlakte 13.9 m²
 • Oppervlakte terras 4.9 m²
 • Kamers 1
 • WC 1
 • Verdiepingen 1
 • Afmetingen Begane grond: 4.81 m x 3.91 m
 • Nokhoogte 3102 mm
 • Muurhoogte 2295 mm
 • Wanddikte Varianten: 44 mm68 mm
 • Vloerdikte Varianten: 19 mm28 mm
 • Dakdikte Varianten: 19 mm28 mm
 • Afmetingen ramen 1x 1210 mm x 1200 mm,
  1x 610 mm x 1200 mm,
  1x 600 mm x 600 mm,
  1x 600 mm x 1930 mm
 • Deurafmetingen 2x 800 mm x 1930 mm,
  1x 1410 mm x 1930 mm

Door veranderende grondstof prijzen kan de totaal prijs van het product afwijken van de prijs op de website. Neem contact op met onze salesmanager voor de meest nauwkeurige en recente informatie over de definitieve prijs.

Waarom wij?

Alle huizen kunnen individueel gefabriceerd worden, waarbij de behoefte van de klant en de specificaties van het product worden meegenomen.

We weten hoe belangrijk het is dat een huis een thuis is voor ieders individuele behoeftes, aangezien 93% van de huizen die we bouwen speciaal gemaakt zijn op verzoek van onze klanten. Bijna elk huis dat we bouwen wordt gecreëerd met de toekomstige eigenaren en daar zijn we blij mee, omdat ons voornaamste doel is om een huis te creëren waar opdrachtgevers zich comfortabel zullen voelen.

Huis project documenten en offerte worden voorbereid binnen een werkdag.

Ons interne ontwerp team zal jouw project voorbereiden binnen een werkdag. We zullen de huizen ook snel produceren – een houten huis voor het gehele jaar is gewoonlijk binnen 6 weken geproduceerd en het kost ons team tot 2 weken om het te bouwen. Je zult binnen 2 maanden in staat zijn om te genieten van jouw nieuwe houten huis van Timber Cabins!

Wij garanderen werk en materialen van de hoogste kwaliteit in elk stadium van de productie.

Het proces van de constructie van een huis van kwaliteit begint met het drogen van hout van kwaliteit, daarvoor gebruiken we hout dat in het noorden van Noorwegen groeit, die keuze hebben we gemaakt op basis van jaren ervaring. Het hout heeft uitstekend isolerende eigenschappen vanwege het strenge klimaat. Na het kappen wordt het hout in planken gehakt en voor 2 tot 3 jaar gedroogd in de buitenlucht totdat een maximale vochtinhoud van 20% is bereikt.

De eigenschappen van gelijmd hout worden niet alleen bepaald door het materiaal dat de fabriek binnen komt, maar ook door professionele voorbereiding, onze geïmporteerde planken worden geïnspecteerd en alle tekortkomende worden verwijderd. Nadat het selecteren van planken met een soort gelijk uiterlijk worden deze aan de basis vastgelijmd met een speciale klem, dan begint de productie van een houten huis. In overeenstemming met het project dat is voorbereid met de opdrachtgever, worden de houtblokken die gelijmd zijn in onze fabriek met precisie in houten balken gehakt door technologisch geavanceerde machines.

Door te overwegen dat we de huizen niet alleen bouwen maar ook de onderdelen benodigd voor de constructie produceren, kunnen we de beste kwaliteit van bouwwerken leveren en jou tegelijkertijd de beste prijs voor een houten huis bieden.

We zullen jouw huis voorzien van deuren en ramen van de beste kwaliteit.

We geven om de goede kwaliteit van de productie, dus we hebben een fabriek gebouwd voor zomerhuizen met op gelijmd hout gebaseerde ramen en deuren. Ze hebben excellente parameters die van hetzelfde hout zijn gemaakt als het huis zodat het duurzaam is. Of je een groot zomerhuis of tuinhuis hebt gekocht je zult genieten van warmte, volle ramen van kwaliteit, waterbestendige houten ramen van de beste kwaliteit die je in verschillende richtingen kunt openen en uitstekende afsluitende thermische isolatie van de deur.

Wij bieden professioneel advies voor problemen met alle aspecten van het bouwen van een huis.

Huis constructie – algemeen “Master home” team, dat bestaat uit meer dan 100 van de veld specialisten die uitgebreide kennis en passie hebben. Door jouw project aan ons toe te vertrouwen zul je niet alleen genieten van werk van de beste kwaliteit maar ook van exceptionele aandacht en professioneel advies voor jouw project. We bieden professioneel advies voor de constructie, vergunningen en voor andere constructie gerelateerde problemen.

Sanabria

13.9 m², 1 Kamer
De prijs is inclusief:
 • Maatwerk ontwerp
 • Vloer (28mm)
Levering: 6-8 weken vanaf bestelling tot levering
Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

×
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Ontvang uw korting!

Vul uw email adres en telefoonnummer in en u ontvangt een aantrekkelijke korting op het door u gewenste model!

Ik wil geen korting
×