Houten garages met carport

Open filters

Basalt_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
11 286 

Basalt

53.97 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Heb je geen ruimte om de auto of aanhangwagen droog te parkeren? Of wil je graag een ruimte creëren voor extra opslag of als werkplaats? Dan ben je vast op zoek naar een houten garage met carport. In ons online assortiment vind je een divers aanbod van houten garages met carport.

Een houten garage met carport is ideaal om de auto droog te zetten en andere spullen te bewaren. Daarnaast is het ook ideaal als je graag aan auto’s en dergelijke knutselt en je de ruimte nodig hebt waar je dit rustig kan doen. Geen gesleep met gereedschap meer en geen last meer van de regen. Naast het feit dan een houten garage met carport een praktische toevoeging is, is het ook zeker een stijlvolle toevoeging aan je huis.

De voordelen van een houten garage met carport

  • De auto staat veilig: Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de actuele weersomstandigheden kan je de keuze maken om je auto in de garage te parkeren of onder de carport. Hij staat in ieder geval in beide gevallen veilig.
  • Meerdere voertuigen parkeren: Je hebt de ruimte om tenminste twee auto’s veilig te parkeren. Bijvoorbeeld de auto die het meest gebruikt wordt onder carport en de ander in de garage.
  • Extra opslag: Er is voldoende ruimte voor het opruimen en opbergen van andere spullen zoals de tuinmeubels of gereedschappen.
  • Extra mogelijkheden: Zowel de carport als de garage kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als opslag voor een boot, motorfietsen of fietsen.
  • Personaliseer de uitstraling: De garage en de carport zijn van hout gemaakt. Zo heb je zelf veel invloed op het uiterlijk van de garage. Behoudt de natuurlijk houtkleur en hij gaat zo op in de omgeving, of geef hem een felle kleur en je garage springt er echt uit.
  • Korting op de verzekering: Omdat je de mogelijkheid hebt om de auto droog en veilig te parkeren loop je minder risico op diefstal en schade. Hierdoor is het bij de meeste verzekeraars vaak mogelijk om korting op de verzekering te krijgen.

Wanddikte houten garage met carport

De houten garages met carport in ons assortiment hebben standaard een wanddikte van 34 cm. In de meeste gevallen is dit een prima wanddikte. Het nadeel hiervan is wel dat de wanden weinig isolatie bieden en je kan er vrijwel geen zware dingen aan ophangen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Wil je bijvoorbeeld graag een werkruimte creëren in de garage en zware gereedschappen aan de muur ophangen. Dan is het verstandiger om voor een dikkere wanddikte te kiezen. Voor al onze garages is het mogelijk om dikkere wanden te nemen. Zorg er verder voor dat de garage altijd goed geventileerd wordt. Zo gaat het hout vele malen langer mee.

In tegenstelling tot al onze andere producten worden de garages geleverd zonder vloer. Omdat de garages bedoeld zijn om auto’s in te parkeren of andere zware spullen op te slaan zal een houten vloer geen stand houden. Het wordt daarom ook aangeraden om voor het bouwen van de garage met carport, de ondergrond te verstevigen met gewapend beton. Zo zorg je dat de ondergrond sterk genoeg is en niet zomaar kan verzakken.

Goedkope garages met carport van top kwaliteit

Bij Maestro Tuinhuizen worden alle garages met carport intern ontworpen. Vervolgens hebben we meerdere productielocaties waar de garages gebouwd worden, en als laatste worden deze uitgeleverd in 10 verschillende landen in Europa. Door deze werkwijze hebben wij de mogelijkheid om ons hout in bulk in te kopen. Hierdoor houden wij de prijzen zo laag mogelijk en de kwaliteit hoog.

Onze houten garages met carport worden gemaakt van Scandinavisch grenen- en vurenhout. Omdat deze houtsoort bekend staat als erg sterk is het uitermate geschikt voor het bouwen van garages en carports. Voordat wij een bestelling vanuit één van onze magazijnen aan een klant toezenden, wordt deze nog eens grondig geïnspecteerd. Zo kunnen wij al onze klanten top kwaliteit garanderen.

Houten garage met carport op maat laten maken?

Heb je in ons online aanbod een houten garage met carport gezien die je mooi vindt, maar wil je toch graag wat aanpassingen laten doen? Dit is geen probleem. Zo zijn er allerlei dingen mogelijk, zoals een extra deur laten plaatsen of de locatie van de deur wijzigen. Maar bijvoorbeeld ook de carport verlengen of een extra raam laten plaatsen. Neem hiervoor even contact op met onze maatwerk specialisten en zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kan je toch niet exact het model vinden waar je naar op zoek bent? In dat geval is het mogelijk om in samenwerking met onze maatwerk specialisten je eigen houten garage met carport te ontwerpen. Hierbij heb je de volledige vrijheid om de garage en de carport zelf te ontwerpen zodat deze exact aan jouw eisen voldoen.

Een houten garage met carport bouwen

De houten garages met carport in ons online assortiment worden standaard als bouwpakket geleverd en zijn voorzien van een duidelijke handleiding. De bouwpakketten zijn niet heel ingewikkeld om in elkaar te zetten. Vooral als je vaker klust zal het bouwen van een garage met carport geen probleem zijn.

Heb je niet de ervaring om de garage zelf te bouwen of laat je het überhaupt liever door een expert doen? Maak dan gebruik van onze montage service. Voor een kleine meerprijs komen de medewerkers van de montagedienst bij jou thuis de garage met carport in elkaar zetten. Zo heb je de garantie op een goed resultaat. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de extra diensten die de montagedienst aanbiedt. Zo kan je bijvoorbeeld direct de garage laten behandelen. Neem hiervoor vooraf contact met ons op.

Behandeling voor houten garage met carport

Wanneer je een houten garage met carport hebt gekocht is het belangrijk je deze goed onderhoud. Alle garages in ons aanbod zijn gemaakt van grenen- en vurenhout. Hoewel deze houtsoort bekend staat als erg sterk en uitstekend voor het bouwen van constructies, is deze soort vrij gevoelig voor houtrot en schimmelvorming. Daarom is het zo belangrijk dat het hout goed behandeld wordt. Eén van de veelgebruikte behandelingen is door het hout te impregneren. Met impregneren maak je het hout waterafstotend en zorg je ervoor dat schimmels zich moeilijker kunnen hechten. Daarnaast behoud je met deze behandeling de natuurlijke structuur van het hout.

Andere mogelijkheden voor het onderhouden van de garage is door het te lakken of te beitsen. Door de garage te lakken heb je naast het beschermen de mogelijkheid om hem een compleet nieuwe uitstraling te geven. Lakken zijn beschikbaar in elke mogelijke kleur en bieden tegelijk een goede bescherming. Wil je graag de natuurlijke structuur van het hout behouden? Dan is beitsen een betere optie. Beitsen zijn in een groot aantal verschillende tinten beschikbaar maar de natuurlijke structuur van het hout blijft hierdoor zichtbaar. Ook met beits is je houten garage met carport goed beschermd.

Een houten garage met carport kopen bij Maestro Tuinhuizen

Wij hebben een rijke geschiedenis als het gaat om ontwikkelen en bouwen van houten garages met carports en andere objecten. Maestro Tuinhuizen is intussen actief in 10 verschillende landen in Europa en heeft de beschikking over meerdere productie faciliteiten. Wie voor de eerste keer een houten garage met carport aanschaft heeft vast een hoop vragen over de toepassingen. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×