Dubbele garages

Open filters

Basalt_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
11 286 

Basalt

53.97 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Garage Namak
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
8 839 

Namak

37.64 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Ben je op zoek om een dubbele garage te kopen? Dan ben je bij Maestro Tuinhuizen aan het goede adres. In ons online assortiment vind je verschillende dubbele houten garages. Onze standaard dubbele garage beschikt over vier openslaande deuren waarbij het mogelijk is om twee auto’s binnen te parkeren. De garage is ruim genoeg dat je tussen de beide geparkeerde voldoende ruimte overhoudt en niet het risico loopt dat ze elkaar raken terwijl je bijvoorbeeld de deur opent. Ook is deze extra ruimte ideaal als je je fiets droog binnen wilt zetten of de ruimte wilt benutten om wat tuinmeubels op te slaan.

Onze dubbele garage is de ideale oplossing als je wilt dat je auto’s iedere dag droog kunnen staan en je eventueel wat extra ruimte nodig hebt om spullen op te slaan. Zo is er voldoende ruimte om je gereedschap in de garage te plaatsen of er zelfs een kleine werkhoek in te maken. Naast functionaliteit en de praktische toevoeging, zijn onze dubbele garages ook een stijlvolle toevoeging aan je huis.

De voordelen van een dubbele garage

  • De garage beschermt tegen weer en wind: Door je auto in een garage te parkeren is deze altijd beschermd tegen natuurschade. Grote hagelstenen of vallende takken tijdens een storm vormen geen enkele dreiging meer.
  • Geen problemen in de winter: Omdat de auto binnen geparkeerd staat hoef je niet meer ’s ochtends extra vroeg op te staan om de auto warm te laten draaien en de ramen te krabben.
  • Korting op de verzekering: Als de auto altijd binnen geparkeerd staat en daardoor minder kans loopt op schade vanuit de natuur, vandalisme of het verkeer, kom je bij de meeste verzekeringsmaatschappijen vaak in aanmerking voor korting.
  • Stijlvolle toevoeging: Een dubbele houten garage is een stijlvolle toevoeging aan je huis. Naast de praktische voordelen geeft een garage je huis een verbeterde uitstraling.

Wanddikte dubbele garage

De dubbele garages in ons assortiment worden standaard geleverd met een wanddikte van 34 cm. Als je de garage alleen gebruikt om de auto in te parkeren is dit meer dan voldoende. Als je er graag een klushoek in wilt maken of zwaardere dingen aan de wanden op wilt hangen is het verstandiger om voor dikkere wanden te kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat je de garage goed ventileert. Door regelmatig te ventileren verleng je de levensduur van je garage aanzienlijk.

De dubbele garages in ons assortiment worden allemaal, in tegenstelling tot onze andere producten zoals chalets en tuinhuizen, zonder vloer geleverd. Dit komt omdat de garages in de meeste gevallen gebouwd zijn om auto’s in te parkeren. Houten vloeren zijn niet geschikt om zulke zware gewichten te dragen. Daarom is het belangrijk dat voordat je de dubbele garage plaatst, je eerst de ondergrond klaar maakt voor het dragen van dit gewicht. In de meeste gevallen wordt dit gedaan met gewapend beton. Zo voorkom je dat de grond onder je garage kan gaan verzakken.

Goedkope dubbele garages van top kwaliteit

Wij ontwerpen al onze dubbele garages intern bij Maestro Tuinhuizen. Wij beschikken over meerdere fabrieken vanuit waar we onze producten uitleveren naar 10 verschillende landen in Europa. Omdat wij over meerdere productielocaties beschikken hebben wij de mogelijkheid om ons hout in grote hoeveelheden in te kopen. Zo kunnen we de prijs zo laag mogelijk houden en de kwaliteit zo hoog mogelijk.

Onze dubbele garages zijn gemaakt van grenen- en vurenhout. Dit type hout is erg sterk en uitermate geschikt voor het bouwen van dubbele garages en andere objecten. Voordat een bestelling ons magazijn verlaat wordt deze grondig geïnspecteerd. Zo kunnen wij al onze klanten altijd van top kwaliteit voorzien.

Dubbele garage aanpassen of op maat laten maken?

Heb je in ons online aanbod een dubbele garage gevonden die je wilt hebben, maar zou je er graag iets aan willen laten aanpassen? Dat is mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld de deur aan de andere kant laten plaatsen of juist een extra deur toevoegen. Je kan ook een extra raam inbouwen zodat er meer licht naar binnen schijnt. Vrijwel alle aanpassingen die je kan bedenken zijn mogelijk. Neem contact op met onze maatwerk specialisten en zij zullen je exact uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je toch niet precies het model gevonden waar je naar op zoek was? Informeer dan eens naar de mogelijkheden qua maatwerk. Samen met onze maatwerk specialisten is het mogelijk dat je je eigen garage gaat ontwerpen. Zo kan je zelf precies bepalen hoe groot die wordt, hoe die eruit komt te zien, en welke andere toepassingen je erin wilt hebben.

Een dubbele garage bouwen of laten bouwen?

Alle dubbele garages in ons online aanbod worden als bouwpakket geleverd met een duidelijke handleiding. Over het algemeen is het niet heel moeilijk om deze pakketten in elkaar te zetten. Zeker als je enige doe het zelf ervaring hebt, zal dit geen probleem zijn.

Heb je geen doe het zelf ervaring? Of vind je het fijn om je garage door een expert te laten bouwen? Maak dan gebruik van onze professionele montage service. Voor een bescheiden meerprijs komen onze montage experts jouw dubbele garage in elkaar zetten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de extra services die onze montagedienst aanbiedt. Wil je bijvoorbeeld dat je garage direct na het bouwen behandeld wordt? Laat dit dan van tevoren aan ons weten en dan zorgen we dat onze medewerkers de juiste uitrusting bij zich hebben.

Behandeling voor dubbele garages

Zodra je een dubbele garage hebt aangeschaft is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Alle garages die wij aanbieden zijn gemaakt van grenen- en vurenhout. Zoals we eerder al aangaven is deze houtsoort erg sterk, echter is het hout wel gevoelig voor houtrot en schimmelvorming. Daarom is het belangrijk dat de garage goed onderhouden wordt. Eén van de populaire behandelingen is het impregneren van de garage. Door het hout te impregneren maak je het waterafstotend en daardoor wordt het ook voor schimmels moeilijk om zich aan het hout te hechten. Bovendien behoudt de garage hiermee zijn natuurlijke uitstraling.

Andere opties voor het beschermen van de garage is door het hout te lakken of te beitsen. Lakken is een veelgebruikte optie voor degenen die direct een compleet nieuwe look aan de garage willen geven. Zo is het mogelijk om het hout in elke willekeurige kleur te lakken en het van een goede bescherming te voorzien. Wil je liever de natuurlijke uitstraling van het hout behouden? Dan is beitsen een betere optie. Beitsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Hiermee is het dus wel mogelijk om de tint van de garage te veranderen maar blijft de natuurlijk structuur van het hout zichtbaar. Beits beschermt het hout natuurlijk ook erg goed.

Een dubbele garage kopen bij Maestro Tuinhuizen

Maestro Tuinhuizen heeft een behoorlijke geschiedenis in het ontwerpen en bouwen van dubbele garages en andere objecten. Wij zijn inmiddels actief in 10 verschillende landen in Europa en ontwikkelen onze producten vanuit verschillende productielocaties. Als je voor de eerste keer een dubbele garage gaat kopen heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Onze medewerkers staan iedere dag weer voor je klaar om je van het beste advies te voorzien.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×