Chalets lessenaarsdak

Open filters

Eliza 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
3 039 

Daisy

7.6 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
Dreux (Vienslaitis) 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 007 

Honesty (lessenaarsdak)

11.7 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
Dreux 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 037 

Honesty (zadeldak)

11.7 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
Carmen 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
3 496 

Lily

7.5 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
nieuw
Annika 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
2 636 

Lotus

5.8 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk
Bente 1 IT
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
2 573 

Marigold

5.3 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
David 1 NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
4 225 

Wisteria

12 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
nieuw
Burgas front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
16 422 

Burgas

62 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Blockhut Fortuna
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
15 724 

Fortuna

56.96 m², 3 rooms
Waardering 0 uit 5
Gandia_front NL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
17 596 

Gandia

36.5 m², 1 room
Waardering 0 uit 5
Vakantiehuis Kare
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
37 232 

Kare

132.12 m², 5 rooms
Waardering 0 uit 5
Tuinhuis Valencia XL
Aanpassingen vragen een bescheiden meerprijs
11 710 

Valencia XL

40 m², 2 rooms
Waardering 0 uit 5
illustration

Het model van uw wens nog niet gevonden?

Ontwerp uw maatwerk

Wanneer je van plan bent om een chalet met lessenaarsdak aan te schaffen is het belangrijk dat je van te voren vast goed bedenkt waar je het chalet voor wilt gaan gebruiken. Er zijn verschillende soorten chalets die voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld een chalet in de achtertuin bouwen als gastenverblijf? Of misschien wil je je chalet met lessenaarsdak op een camping neerzetten als vakantiewoning. Chalets worden daarnaast ook gebruikt voor mantelzorg, als sportruimte of tuinkantoor etc. Met een chalet met lessenaarsdak kun je alle kanten op.

In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan chalets met lessenaarsdak in allerlei verschillende maten. De kleinste chalets in ons aanbod zijn ongeveer 30 m² groot. Deze zijn ideaal om gebruikt te worden als bijvoorbeeld een ruimte voor ontspanning, een kantoor of een ruimte om te sporten. De grootste chalets die wij aanbieden zijn ongeveer 200 m². Chalets met lessenaarsdak van dit formaat zijn ideaal om gebruikt te worden als gastenverblijf, vakantiewoning, of eventueel zelfs als permanente woning.

Wat is een lessenaarsdak?

Een lessenaarsdak lijkt het meest op een plat dak omdat het uit één dakvlak bestaat. In tegenstelling tot een plat dak heeft een lessenaarsdak een hellingsgraad van minimaal 15 graden. Hierdoor komt het dak aan de ene kant van het chalet een stuk lager uit dan aan de andere kant.

De voordelen van een chalet met lessenaarsdak

  • Slecht één dakgoot nodig: Een groot voordeel van een chalet met lessenaarsdak is dat je maar één dakgoot nodig hebt. Deze wordt bevestig aan de lage zijde van het dak.
  • Moderne uitstraling: Een chalet met een lessenaarsdak geeft een moderne uitstraling. Dit is ook de reden dat we steeds meer chalets met lessenaarsdaken voorbij zien komen.
  • Veel lichtinval: Aan de lange zijde van het chalet heb je een stuk meer lichtinval. Omdat er aan de lange zijde zoveel extra ruimte is kun je dit goed benutten door er grote ramen of schuifdeuren in te plaatsen.
  • Makkelijk door te trekken als afdak: Omdat een lessenaarsdak strak naar één zijde afloopt is het makkelijk om het dak door te trekken en er een afdak van te maken. Ideaal als je daar een veranda of terras wilt hebben.

Goedkope en kwalitatieve chalets met lessenaarsdak

Hier bij de Maestro Tuinhuizen ontwerpen wij alle chalets met lessenaarsdak zelf. Vervolgens worden de chalets in één van onze meerdere fabrieken gefabriceerd en geleverd aan onze klanten in 10 verschillende landen in Europa. Doordat wij meerdere fabrieken hebben en in zoveel landen actief zijn, kunnen wij ons hout in grote hoeveelheden inkopen. Hiermee kunnen wij de prijs zo laag mogelijk en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden.

Bij Maestro Tuinhuizen maken we gebruik van Scandinavisch grenen- en vurenhout voor al onze producten. Dit is een erg sterke houtsoort waardoor het de ideale soort is om structuren zoals chalets mee te bouwen. Voordat wij een chalet naar de klant toesturen ondergaat deze nog een grondige inspectie. Zo zijn we er zeker van dat al onze klanten altijd producten van top kwaliteit ontvangen.

Een chalet met lessenaarsdak op maat

Neem een kijkje in ons assortiment voor alle beschikbare chalets met lessenaarsdak. Heb je een model gevonden dat je mooi vindt maar zou je toch graag nog iets aangepast willen zien? Voor een bescheiden meerprijs is het mogelijk om allerlei aanpassingen te laten maken aan onze bestaande modellen. Zo kan je bijvoorbeeld de keuze maken om extra ramen toe te voegen voor meer lichtinval, of misschien wil je het dak laten doortrekken om er een fijn terras met overkapping te maken. Vrijwel alles is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze maatwerk specialisten en zij kunnen je precies vertellen wat de opties zijn.

Heb je toch niet precies het model gevonden waar je naar op zoek was? In samenwerking met onze maatwerk specialisten is het mogelijk om compleet je eigen chalet met lessenaarsdak te ontwerpen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een droom chalet te bestellen. Onze specialisten staan iedere dag voor je klaar om je te adviseren over het ontwerpen van je eigen chalet.

Chalet met lessenaarsdak zelf bouwen?

Alle producten die wij leveren komen standaard met een uitgebreide en duidelijke handleiding. Zo is het vooral voor de kleinere chalets voor de meeste mensen geen probleem om deze zelf in elkaar te zetten. Heb je enige klus ervaring? Dan zet je een klein chalet binnen een mum van tijd in elkaar.

Heb je de keuze gemaakt om één van onze grotere modellen te kopen? Dan is het in sommige gevallen handiger om het chalet door een professionele montageservice te laten bouwen. De grote modellen bestaan uit veel onderdelen en hebben soms zelfs twee verdiepingen. Neem contact op met de klantenservice en voor een kleine meerprijs zorgen zij ervoor dat de montagedienst bij jou op locatie het chalet komt bouwen. Wil je ook graag dat zij direct de behandeling van het chalet doen of andere kleine aanpassingen? Laat dit dan van tevoren even weten en dan maken we dit mogelijk.

Een chalet met lessenaarsdak onderhouden

Als je de keuze hebt gemaakt om een nieuw chalet met lessenaarsdak te kopen is het aan te raden om deze goed te onderhouden. Goed onderhouden chalets gaan vele jaren langer mee dan slecht onderhouden chalets. Zoals eerder benoemd zijn al onze chalets gemaakt van grenen- en vurenhout. Deze houtsoort is vrij gevoelig voor houtrot door het ophopen van vocht en schimmelvorming. Als je het hout goed onderhoud heb je hier weinig last van. Eén van de meest gebruikte behandelingen is impregneren. Door het hout te impregneren zorg je dat het waterafstotend wordt waardoor het niet snel kan gaan rotten en schimmels zich moeilijk kunnen hechten aan het hout. Zo zorg je ervoor dat je chalet jaren langer meegaat en behoud tegelijk je de natuurlijke uitstraling van het hout.

Een andere uitstekende optie voor het beschermen van je chalet is door het te lakken of te beitsen. Lakken wordt vaker gedaan als je naast de bescherming ook een nieuwe look aan je chalet wilt geven. Zo kan je je chalet vrijwel in elke kleur lakken die je mooi vindt. Wil je liever de natuurlijke uitstraling van je chalet behouden maar wel een goede bescherming bieden? Dan is beitsen de juiste oplossing. Beitsen komen meestal wel in verschillende kleuren en tinten maar hierdoorheen blijf je altijd de natuurlijke houtstructuur zien. Zo kan je alsnog je chalet een kleur geven die je echt mooi vindt zonder dat dit ten koste gaat van de originele uitstraling.

Een chalet met lessenaarsdak van Maestro Tuinhuizen

Maestro Tuinhuizen bouwt en ontwerpt al 14 jaar haar eigen chalets en andere producten. Vandaag de dag zijn we actief in 10 verschillende in Europa, beschikken we over meerdere fabrieken en bieden we een uitgebreid en divers assortiment aan. Iedere dag staan onze adviseurs weer klaar om iedereen van het beste advies te voorzien. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×