Wij maken gratis uw maatwerktekeningen

FAQ

Is het nodig om een oprit te hebben?

Reading Time: < 1 minute

Om het werk snel en soepel te laten verlopen, is een oprit nodig, maar als de klant ons informeert dat er een probleem is, kunnen we samen met de klant naar de juiste oplossing zoeken of andere machines gebruiken om de prefab houten delen binnen te brengen.

Kunt u de bouw op de locatie zelf begeleiden?

Reading Time: < 1 minute

Ja, hierover zijn altijd individuele afspraken te maken.

Fabriceert u de houten huizen zelf?

Reading Time: < 1 minute

Ja, wij fabriceren de huizen in de Baltische staten zelf en u kunt desgewenst onze fabriek bezoeken.

Welke garantie biedt u?

Reading Time: < 1 minute

Voor elk eventueel voorkomend probleem kunt u met ons in contact treden en zullen wij zorgen voor een passende oplossing.

Wat voor hout gebruikt u?

Reading Time: < 1 minute

Veelvoorkomende materiaal is vuren en grenen. Daarnaast zijn er voorzetwanden van bijvoorbeeld douglas, lariks of red ceder mogelijk.

Kunt u de dikte van uw standaard huis ook verhogen?

Reading Time: < 1 minute

Ja, dat is mogelijk. Dit geldt ook voor de aangeboden afmetingen.

Wat is de dikte van de wanden van de door u aangeboden houten huizen?

Reading Time: < 1 minute

De dikte begint bij 34mm. Dan volgen 44mm, 68mm en 90mm. Dikten van 120 mm, 160mm en zelfs 200mm behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen de genoemde dikten ook dubbelwandig uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld 44mm + 100mm spouw + 44mm. De keus is aan u!

Is het mogelijk een openhaard , verwarming of keuken te plaatsen?

Reading Time: < 1 minute

Ja , dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Kan het huis van spouwmuren voorzien worden

Reading Time: < 1 minute

Ja, in principe kan elk door ons geproduceerd model dubbelwandig (geïsoleerd) afgeleverd worden.

Bouwt u huizen in heel Nederland?

Reading Time: < 1 minute

Ja, huizen worden in heel Nederland geleverd en degewenst opgebouwd

Wat zijn uwbetalingscondities?

Reading Time: < 1 minute

Wanneer het huis wordt besteld, maken we het contract gereed. Het contract bevat alle gegevens van zowel de koper als de verkoper, bouwdatums en locatie en betalingsvoorwaarden. Het bevat ook de totale prijs van producten en diensten en details over uw storting en saldo. Uw aanbetaling wordt betaald na ondertekening van het contract en het saldo is verschuldigd zodra het huis is geleverd. De klant kan betalen via overschrijving of hij kan contant betalen.

Hoe langduurt de realisatie (opbouw) van de houtbouw

Reading Time: < 1 minute

We maken huizen in verschillende groottes, en afhankelijk daarvan kan de bouw 1 tot 14 dagen duren. Het duurt bijvoorbeeld 5 dagen om een huis van 40 m² te bouwen vanaf het afleveren op de bouwplaats tot de sleutels aan de klant over te dragen.

Hoe lang duurt de vervolmaking van de order?

Reading Time: < 1 minute

Het hangt af van de behoeften van de klant en de tijd die het huis bestelt. Het voltooien van de bestelling duurt 4-5 weken na ondertekening van het contract, maar de exacte datum wordt bepaald op de dag dat het contract wordt ondertekend.

Wat voor ramen en deuren installeert u?

Reading Time: < 1 minute

We installeren standaard gelamineerde grenen ramen en deuren; ze zijn dubbel beglaasd. Er zijn 2 soorten vensters – de eerste opent naar buiten en de andere (draai-kiep) naar binnen. U kunt ook de afmetingen van vensters en deuren wijzigen.

Impregneert u het houten huis ook?

Reading Time: < 1 minute

We doen dit als een extra service. We behandelen met een neutrale oplossing, die beschermt tegen schadelijke milieuschade zoalshoutrot, schimmels enzovoort.

Verzorgt u ook de dakbedekking?

Reading Time: < 1 minute

Ja dat doen we. Onze klanten kiezen vaak voor dakshingles of EPDM. We kunnen ook aluminium dakpannen of leien leggen, maar dan moet het gebouw constructief wel voldoen aan alle vereisten voor dit soort dakbedekking.

Verzorgt u ook de fundering?

Reading Time: < 1 minute

Ja, we verzorgen tevens desgewenst het fundament. We kunnen voorzien in hei- of schroefpaalfunderingen, funderingen met verstelbaar Azobé- of metalen frame op prefab betonnen poeren of een volledig betonnen plaat. Soms volstaan ook louter betonnen tegels.

Hoeveel kost het opbouwen van het houten huis

Reading Time: < 1 minute

Dat is afhankelijk van afmetingen, bouwomstandigheden en uitvoeringsniveau. Wij sturen u altijd een vrijblijvende offerte.

Hoe presenteert u mijn ontwerp?

Reading Time: < 1 minute

U vindt het ontwerp in 2D en 3D in de tekening, die samen met de visualisatie van uw voorgenomen houtbouw wordt meegeleverd. Als het plan niet volledig volgen uw wens is, stuurt u ons dan uw voorgestelde aanpassin en wij passen het (zoveel mogelijk) toe op uw project en sturen u vrijblijvend het aangepaste plan.

Zou u een houtbouw maken volgens mijn plan, of maakt u alleen modellen volgens uw website?

Reading Time: < 1 minute

Wij produceren houtbouw volgens de behoeften van de klant. Daarnaast kunt u ook de plannen van onze standaard modellen en afmetingen wijzigen. Stuur ons uw voorstel met uw tekening en wij berekenen de prijs van uw voorgenomen houtbouw.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Reading Time: < 1 minute

De prijs is inclusief: balken, vloeren, muren, dak, binnenmuren, buiten- en binnendeuren en ramen. U vindt alle informatie over het huis onder ‘Technische gegevens’. Als u er de voorkeur aan geeft om uw eigen project uit te voeren, worden er uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht voor het opbouwteam.

Wat is de wanddikte van onze huisprojecten?

Reading Time: < 1 minute

Gedetailleerde informatie over het huis van uw keuze vindt u in het hoofdstuk “Technische gegevens”. Als je de indeling van het huis leuk vond, maar de wanddikte wilt veranderen, neem dan contact met ons op! We zullen het gekozen project gratis aanpassen

en geef de aangepaste prijs op.

Stel nog een vraag
Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen Dit is een verordening uit het EU-recht. Zonder uw acceptatie is het niet toegestaan u terug te bellen.
×

×