Houten huis bouwen

Gepubliceerd: juli 29, 2022
Reading Time: 2 minutes

Voor sommige mensen is dit altijd een grote droom geweest, een houten huis bouwen. Een houten huis geeft rust en het gevoel dat je midden in de natuur woont. Wij krijgen daarom ook steeds vragen van mensen over wat de mogelijkheden zijn om een houten huis te bouwen. Hier, bij Maestro Tuinhuizen, kunnen wij alles voor jouw droomhuis regelen. Je kan zelf een ontwerp aanleveren, wij kunnen helpen met het ontwerpen van een houten huis, of maak de keuze uit onze vele standaard opties voor houten huizen.

Blog

Geen enkel verzoek is ons te gek, alles is mogelijk om jouw droomhuis te realiseren. Maak vandaag nog een afspraak. Onze ontwerpers staan klaar om direct jou aan de slag te gaan. Met meer dan 10.000 succesvol afgeronde projecten weet je zeker dat wij het beste houten huis voor jou kunnen bouwen!

Waarom zou je een houten huis bouwen?

Er zijn talloze redenen waarom iemand een houten huis zou laten bouwen. Sommige mensen vinden het prachtig om in de natuur in een houten huis te leven. Anderen vinden dit een goede manier om duurzamer te leven en hun steentje bij te dragen aan een beter klimaat. En een op dit moment andere belangrijke reden is de betaalbaarheid van een houten huis. In de huidige huizenmarkt is het al een hele klus om überhaupt een woning te vinden die aan al jouw eisen voldoet, het is nog veel lastiger om een huis te vinden die binnen jouw budget past. Een houten huis is een stuk goedkoper om te bouwen, en daarnaast is het ook enorm goed isolerend. Je bespaart dus ook nog eens op de energierekening. Dat klinkt als een win-win situatie.

Wij hebben tal van ontwerpen voor houten huizen klaar staan om direct gebouwd te worden. Van tuinhuizen, tot camping pods, tot complete houten woonhuizen. Daarnaast staan onze ontwerpers klaar om samen jou een eigen ontwerp te realiseren die precies aan al jouw verwachtingen voldoet.

Hoeveel kost een houten huis bouwen?

De kosten van een houten huis bouwen is afhankelijk van het ontwerp dat je kiest of dat je de keuze maakt om zelf een houten huis te ontwerpen. Waar je wel direct al vanuit kan gaan is dat hout een betaalbaar bouwmateriaal is, en dat je in alle gevallen goedkoper uit zal zijn dan bij het bouwen van een stenen huis. Uiteindelijk is de totale prijs onderverdeeld in de volgende elementen:

  • Wat kost de grond?
  • Wat zijn de afmetingen van het houten huis?
  • Van welk materiaal wil je gebruik maken?
  • Hoeveel kamers komen er in het huis?

Op basis van jouw wensen maken wij een bouwtekening en een offerte voor de complete aanbouw van jouw houten huis. Wij verwerken hierin alle wensen die jij hebt voor de bouw van jouw huis. Dus neem een kijkje in onze catalogus voor de beschikbare mogelijkheden of neem direct contact op met onze ontwerpers en sluit je aan bij de meer dan 10.000 tevreden klanten die jou voorgingen.

Terug naar boven

Aanvraagformulier

Vul uw vragen in. We zullen snel reageren.

×

Op dit moment belt u buiten onze werktijden

Toets uw telefoonnumer in en kies een moment dat het schikt
Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
AVG richtlijnen
×

Ontvang vrijblijvend informatie

Details van uw project Aanpassingen op onze standaard modellen of zelfs volledig maatwerk; meer dan 90% van u kiest hiervoor. Een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialiteit!
Contactinformatie
AVG richtlijnen
×

×